IPS Nifon, vizită pastorală în 12 parohii din judeţ

Distribuie:

       Marţi, 3 noiembrie 2015, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, însoţit de Părinţii Consilieri de la Centrul Eparhial, a efectuat o vizită pastorală în cadrul Protoieriilor Târgovişte Sud, Târgovişte Nord, Găeşti şi Titu, unde a vizitat un număr de 12 parohii: Dumbrava, Viişoara, Picior de Munte II, Găeşti, Mânăstirea Pătroaia, Ghergheşti, Ioneşti, sediul protoieriei de la Titu, Produleşti şi Gura Şuţii.
Înaltpreasfinţia Sa a evaluat stadiul lucrărilor de constucţie la catedrala din Găeşti şi la casa parohială de la Parohia Gura Şuţii, precum şi cel al picturii de la parohiile: Dumbrava, Picior de Munte II şi Produleşti.
S-au analizat şi alte diferite probleme curente, pastoral-misionare, social-filantropice şi administrativ-gospodăreşti, de la aceste parohii,  precum cele legate de rezolvarea situaţiei încălzirii interioare de la Mânăstirea Pătroaia şi Parohia Produleşti, necesitatea extinderii cimitirului la Parohia Ghergheşti, ori necesitatea unor amenajări exterioare la sediul Protoieriei de la Titu.
Înaltul Ierarh a binecuvântat eforturile depuse până acum de către preoţii de la parohiile amintite, asigurându-i de întrega susţinere a Centrului Eparhial pentru finalizarea proiectelor începute şi derularea altora noi.
Înaltpreasfinţia Sa a îndemnat preoţii să continue campania de donare de sânge şi să se roage pentru odihna sufletelor celor trecuţi la cele veşnice, în tragedia recentă din Bucureşti, pentru grabnica însăşătoşire a celor aflaţi în suferinţă şi pentru  alinarea familiilor greu încercate.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTE

DSC_5352 DSC_5358 (1) DSC_5373 DSC_5379 DSC_5393 DSC_5411

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro