INEDIT! Lansare de carte la Groapa de Gunoi din Aninoasa

Poetul dâmboviţean Victor Mihalache vrea să demonstreze că dragostea este mai presus de orice şi lansează volumul de versuri „Iubire de păpuşi de porţelan” la platforma Depozitului Ecologic de la Aninoasa (fosta groapă de gunoi).  „Îmi doresc de mult să fac un eveniment acolo, tocmai pentru ca târgoviştenii să vină sa vadă sau să vadă prin intermediul presei ce este acolo, pentru că cei mai mulţi nu cunosc”, spune cu entuziasm autorul.

Sâmbătă, 9 martie, de la ora 10.00, la fosta groapă de gunoi se va recita, se va cânta şi vor putea fi admirate lucrările de grafică semnate Andreea Neamţu (eleva Liceului de Arte „Bălaşa Doamna”, care semnează grafica volumului), precum şi păpuşi de porţelan din colecţia personală a lui Victor Mihalache.

Cât priveşte volumul, el este destinat prietenilor şi nu va fi pus în vânzare. „Am îmbinat ideea de carte de poezie cu un album fotografic, în aşa fel încât să aibă şi gând, şi imagine şi să ofer cât mai mult din sufletul meu”, ne-a spus Victor Mihalache. Volumul are o prefaţă semnată de George Coandă şi o postfaţă ce îi aparţine Margaritei Kovalenko, scriitoare şi artistă binecunoscută de la Sofia, colaboratoare veche a scriitorului, care s-a oferit să traducă poeziile în limba bulgară. Această ediţie va fi lansată în vara acestui an.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro