Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de joi, nr. 3658
2-12-2021
la_teatru

Hai la teatru!

Actorii Teatrului Municipal din Târgovişte vor pune în scenă în această săptămână patru piese de succes. Dacă nu le-aţi văzut încă sau doriţi să le revedeţi este ocazia perfectă. Joi veţi putea viziona piesa „Florin şi Florica” în regia lui Gabriel Duţu. Piesa a fost jucată pentru prima dată în 1863 la Bucureşti. Piesa este reflectarea poveştii de dragoste dintre Florica si Florin, poveste în cadrul căreia, exact ca în viaţa de zi cu zi, se interpune al treilea personaj, Călinescu, care se îngrijeşte de biserica din sat. Călinescu dă naştere unei intrigi între cei doi, pentru că si el ar vrea să se căsătorească cu Florica.

Vineri actorii Teatrului Municipal vor pune în scenă piesa „Matrioşca”. Este vorba de o comedie contemporană în două personaje, o poveste de dragoste incitantă ce are ca subiect gelozia amantei. Tuncer Cucenoglu este unul dintre cei mai cunoscuţi dramaturgi turci. Pentru coloana sonoră a spectacolului, regizorul a ales piesa „Cântec de dragoste” a trupei Zob. În prima zi de weekend veţi putea urmări spectacolul „Comedy Game Show”,  un spectacol de Bogdan Dumitrescu, ce-i va aduce pe scenă pe Cosmina Lircă, Sebastian Bălăşoiu, Mircea Silaghi şi Radu Câmpean. Şi cei mici se vor putea bucura de spectacolul „Aventurile peştisorului azuriu”.

 Duminică iubitorii piesei  „Unchiul Vanea” o vor putea revedea.  În această dramă melancolică rusească „personajele” îşi „îmbracă” viaţa pe dos.  Atunci când încep să bage de seamă eroarea nu fac nimic ca să o îndrepte. Se strâng la un loc pe câte o moşioară idilică ori în salonaşul vreunui conac de provincie unde beau ceai şi vodcă şi îşi plâng de milă.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media