Gabriel Boriga: “Îi mulţumesc lui Adi Melicovici pentru ceea ce a făcut pentru Târgovişte”

Distribuie:

Gabriel Boriga l-a felicitat pe Adrian Melicovici atât în nume personal, cât şi ca reprezentant al municipiului. „Am susţinut expediţia „Speranţa unui vis” încă din stadiul de proiect şi mă bucur că a ajuns la un final fericit. Îl felicit pe Adi Melicovici pentru că şi-a dus speranţa la capătul visului. Meritul lui este unul extraordinar de mare. Sunt unul dintre oamenii care ştiu ce înseamnă să pleci într-o expediţie, sunt unul dintre oamenii care ştiu ce înseamnă să fii plecat de acasă săptămâni întregi şi prin ce greutăţi treci în asemenea momente. Îi mulţumesc lui Adi Melicovici pentru ceea ce a făcut pentru Târgovişte. Am urmărit expediţia sa şi ştiu cât de multă publicitate a adus oraşului nostru”, a declarat astăzi primarul municipiului, în cadrul unei conferinţe de presă, care să marcheze finalul expediţiei, conferinţă întârziată din cauza programului aglomerat al edilului.

„Am văzut o altă lume, mergând din poartă-n poartă”

Cititorii Gazeta Dâmboviţei au fost la curent cu experienţa şi impresiile lui Adi Melicovici din această expediţie. Întâmplări au fost nenumărate, dar din fericire s-au încheiat cu bine. „Târgoviştea este cu mult peste oraşe prin care am trecut, dar la nivel individual şi la nivel de business suntem mult în urmă în Europa. Sunt foarte multe lucruri pe care le-am văzut la faţa locului şi asta mă îndreptăţeşte să vorbesc despre ele. Am văzut o altă lume. Nu am văzut-o pe geam, din maşină. Am văzut-o mergând din poartă-n poartă”, spune scriitorul, care mulţumeşte pentru ajutorul primit atât din partea autorităţilor şi oamenilor publici, cât şi a prietenilor şi a diasporei româneşti.

El a adus la conferinţa de presă steagul pe care l-a purtat mergând pe jos întreaga expediţie Târgovişte-Roma, însemnând 2200 de kilometri, o distanţă puţin mai mare decât cea estimată – 1920 km. De asemenea, i-a dăruit edilului municipiului Târgovişte două DVD-uri cu înregistrări din timpul expediţiei. Proiectul intercultural „Speranţa unui vis” continuă cu publicarea cărţii „Zbor spre steaua care nu se stinge” şi susţinerea unui turneu european în cadrul căruia cartea va fi lansată şi în limba italiană în cel puţin trei oraşe din Italia.

Citiţi şi:

UPDATE Expediția “Speranța unui vis” s-a încheiat! Proiectul însă continuă. Vezi traseul parcurs de Adi Melicovici!

Adi Melicovici se întoarce acasă. „Sunt metamorfozat!”, îşi descrie starea. Citeşte ce planuri are!

Newsletter: Ambasadorul Romaniei în Lijubliana susţine expediţia“Speranţa unui Vis”. Vezi video:

Kiss Fm şi Gazeta Dâmboviţei au pornit astăzi, alături de Adrian Melicovici, în expediţia sa până la Roma

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro