Corala „Appassionato” – al XX – lea trofeu internațional

La sfârșitul săptămânii trecute, Corala „Appassionato” și-a îmbogățit palmaresul cu cel de-al XX – lea trofeu internațional, pe care l-a obținut la Festivalul – Concurs Internațional de Muzică Corală – Chișinău, 2019. Festivalul, desfășurat în perioada 17 – 20 octombrie 2019, a cuprins cinci categorii – coruri de copii, tineret, coruri mixte, camerale, ansambluri vocale – la care s-au înscris peste 500 de coriști din Moldova, Macedonia, Polonia, Ungaria, Letonia, Ucraina și România.

Juriul internațional al Festivalului – Concurs de la Chișinău, un juriu deosebit de exigent, a stabilit câștigătoarea la Categoria D – coruri camerale, Corala ”Appassionato” din Târgoviște, România, cu 28,8 puncte, dintr-un  maxim de 30 de puncte, oferindu-i „Diploma Golden”.

Dirijorul coralei, prof. univ. dr. Florin Badea, a ținut să mulțumească, în mod deosebit, celor care au acordat susținere  materială demersului artistic al formației – Primăria Municipiului Târgoviște, Teatrul „Tony Bulandra” și Consiliul Județean Dâmbovița – insituții care speră să fie, în continuare, alături de corală, mai ales că, anul viitor, „Appassionato” va sărbători 20 de ani de existență neîntreruptă, eveniment pe care dorește să-l marcheze printr-o suită de manifestări artistice.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro