Copiii de la ,,Vasile Cârlova” au organizat un Târg de Crăciun pentru a ajuta un coleg cu probleme de sănătate

Joi, 13 decembrie, ora 16.00, Școala Gimnazială ,,Vasile Cârlova” din Târgoviște a îmbrăcat haine de sărbătoare. Târgul de Crăciun a avut drept motto ,,Start atmosferei Crăciunului!”

Zâmbetele candide ale copiilor și bucuria afișată pe chipurile părinților și ale bunicilor care admirau standurile fiecărei clase, ne-au asigurat că activitatea a fost una de succes.

Într-o atmosfera magică, elevii au asistat la miracolul transformării oamenilor. Podoabele de Crăciun lucrate minuțios de către elevii, părinții și cadrele didactice ale școlii noastre, aromele îmbietoare de ceai cald, colindele copiilor și curtea școlii îmbrăcată în straie de sărbătoare au adus, cu siguranță, spiritul Crăciunului în sufletul tuturor participanților.

Activitatea a avut scop caritabil, iar banii strânși vor fi donați unui elev cu probleme de sănătate din școala noastră.

Târgul de Crăciun, activitate cuprinsă în cadrul proiectelor europene Erasmus+, LET’S BE GREEN TOGETHER! și TOLERANCE IS MY BEST FRIEND, va deveni o tradiție a Școlii Gimnaziale ,,Vasile Cârlova”.

A consemnat prof. Maniceru Adriana

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro