Conducerea Şcolii Nr.8 a solicitat transport local pentru elevii “navetişti” la Şcoala Coresi

Conducerea Şcolii “Mihai Viteazul” Târgovişte a solicitat primăriei municipiului mijloace de transport local pentru elevii care sunt găzduiţi acum de Şcoala Coresi.

Daniela Gâtlan, directorul Şcolii Mihai Viteazul, spune că este nevoie de transport local, mai ales pentru elevii claselor mici, de pregătitoare, care învaţă în schimbul II, la şcoala gazdă. De altfel, ieri, în prima zi după vacanţă, la Şcoala Coresi au fost ceva probleme la terminarea orelor, din cauza aglomeraţiei create de părinţii elevilor de la Şcoala Mihai Viteazul, care au venit să-şi ia copiii mai devreme, neştiind care este programul acestora. (CITEŞTE AICI MAI MULTE).

 Ieri, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul IŞJ, inspectorul şcolar general adjunct, Ovidiu Băsceanu, s-a arătat sceptic în privinţa asigurărilor date de Primăria Târgovişte printr-o adresă trimisă IŞJ, prin care spune că, până la sfârşitul săptămânii viitoare, vor fi montate centralele termice în cele şase unităţi de învăţământ rămase fără căldură.

Acesta a dat trei exemple de unităţi de învăţământ unde există probleme cu montarea centralelor şi unde nu crede că vor fi finalizate la termen. Este vorba despre Grupul Şcolar Nicolae Mihăiescu, Liceul Spiru Haret şi Şcoala Mihai Viteazul, la aceasta din urmă, fiind probleme cu proiectarea centralei încă de la început, aşa cum a declarat inspectorul.

Directorul şcolii spune, însă că, deşi, într-adevăr, a fost schimbat de două ori proiectul, lucrările sunt acum avansate şi se aşteaptă ca la finalul celor 10 zile date ca termen de constructori şi primărie, înainte de reluarea acestui semestru, după vacanţa de iarnă, centrala să fie pusă în funcţiune, iar copiii să se întoarcă în şcoala lor. “este destul de mare tevatura, iar copiii aceştia care învaţă după amiaza sunt mici şi nu sunt obişnuiţi. Este un inconvenient: copii de pregătitoare să-i aduci la ora 14.00!”, spune directoarea.

Citeşte şi În şcolile neîncălzite, Inspectoratul Şcolar a dat peste constructori “nervoşi”

                    TÂRGOVIŞTE: Frigul îi mută pe elevi în alte şcoli. Vezi aici arondarea:

 

 

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro