Carta universitară și regulamentul alegerilor din Universitatea Valahia, în dezbatere publică

Pe site-ul Universității Valahia Târgoviște au fost postate pentru dezbatere publică a comunității academice carta universității și regulamentul privind organizarea și desfășurarea alegerilor pentru structurile și funcțiile de conducere ale universității, ce se vor realiza în perioada 6 septembrie 2015-15 mai 2016.

Vor avea loc  alegeri pentru structurile de conducere din universitate, pentru departamentele ce funcționează la nivelul universității, dar și pentru funcții de conducere precum rector, prorectori, decani, prodecani și directori de departamente.

Alegerile din cadrul universității ar urma să înceapă, conform calendarului propus pe site-ul instituției, în luna octombrie a acestui an, cu alegerile din cadrul departamentelor aflate în structura facultăților și să se încheie în luna aprilie 2016, cu numirea prorectorilor și a prodecanilor și cu selectarea decanilor. Alegerea rectorului, poate cel mai așteptat moment al întregului proces ar urma să aibă loc în luna februarie 2015, când se încheie mandatul de patru ani al actualului rector, Călin Oros.

 

 

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro