“Calitatea energiei electrice”, simpozion oferit de elevii Liceului “Bălașa Doamna”

Marți, 17 octombrie, 2017, în amfiteatrul Liceului “Bălașa Doamna”, din Târgoviște, a avut loc un spectacol, oferit de elevii claselor I-XII, în cadrul Simpozionului Național “Calitatea energiei electrice”. Oaspeții au fost atât participanții la acest simpozion, cât și reprezentații autorităților locale și județene, Consiliul Județean, Primăria, Inspectoratul Școlar Județean și, de asemenea, cadre didactice din școală, elevi, părinți.

Elevii care și-au pus în valoare talentul, în seara spectacolului au fost, mai întâi elevii clasei I A, îndrumați de doamna Elena Tudose, profesor pentru învățământul primar, elevi care au alcătuit corul „Fluturașii”, al cărui dirijor a fost doamna Maria Iancu. Au urmat, din ciclul primar: Andrada Maria Emma Dina, din clasa a II-a, îndrumată de către doamna Irina Mareș, elevul Daniel Sălișteanu, din clasa a II-a, coordonat de către domnul Daniel Uțina, elevul Andrei Preda, din clasa a VI-a, al cărui îndrumător a fost domnul Rareș Hoțescu, elevul Răzvan Bozieru, din clasa a III-a, coordonat de domnul Alexandru Bondu, eleva Elena Mihaela Mocanu, din clasa a IV-A, al cărei îndrumător este doamna Mirela Geantă.

Copiii din ciclul gimnazial, care au interpretat, au fost: eleva Theodora Manina Stroe, din clasa a V-a, având ca profesor îndrumător pe doamna Ioana Andreea Mihai Hrior și elevul Theodor State, din clasa a VIII-a, coordonat de către doamna Doina Bădica.


Elevii din ciclul liceal au fost cei care au încântat asistența în cea de-a doua parte a spectacolului: eleva Andreea Delureanu, clasa a XI-a, Ana Maria Camen, clasa a XI-a, Ruxandra Matei, clasa a XI-a, având ca profesor coordonator pe doamna Oana Preda, elevele Maria Pană, clasa a XII-a și Daria Lupu, clasa a X-a, al căror profesor coordonator a fost doamna Mariana Luca,  eleva Luana Palaș, din clasa a X-a și Lorena Pavel, din clasa a XI-a, al căror profesor îndrumător a fost domnul Adrian Stoica, elevul Gabriel Dan, din clasa a IX-a, îndrumat de către domnul Daniel Uțina, elevul Sebastian Stănescu, clasa a X-a, îndrumat de către domnul Luchian Olteanu, eleva Sarah Rizescu, din clasa a XI-a, coordonată de doamna Iulia Mureșan, eleva Ana Maria Udrea, din clasa a XII-a, coordonată de doamna Mihaela Micuță, elevele Georgiana Mădălina Oprea și Andreea Necula,  din clasa a XI-a, Maria Stoica și Eliza Deriuș, din clasa a XII-a, al căror profesor îndrumător a fost doamna Maria Tufeanu.

În acest spectacol, elevii au fost acompaniați de către:  doamna Ana-Maria Sălișteanu, domnul Alin Mârzea, domnul Sorin Cristea Baroți, domnul Florentin Anghelescu. Prezentatori au fost elevii: Roberta Popescu, din clasa a XI-a A și Sebastian Bobeică, din clasa a X-a A. Decorul a fost realizat de către domnul Tiberiu Paul Mănguță, iar coordonatorul artistic al întregului spectacol a fost doamna Ana-Maria Sălișteanu. Echipa managerială care s-a implicat în realizarea acestui eveniment artistic deosebit a fost alcătuită din: director, pr. profesor Marian Dobrescu și director-adjunct, profesor pentru învățământul primar, Laura Bălan.

Spectacolul a avut o înaltă ținută artistică, evidențiind nu doar talentul elevilor, capacitățile și abilitățile lor artistice, dar, mai ales, munca depusă și pregătirea de specialitate oferită de către cadrele didactice din această școală.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca