Back to school! Rechizitele Dapa fac copiii fericiţi

La început de an şcolar, Dapa Târgovişte oferă produsele de care are nevoie orice elev. Mii de articole pentru şcoală sunt pregătite pentru dâmboviţeni  şi în acest an, al 18-lea de activitate a magazinului: peste 200 de modele de ghiozdane, caiete, pixuri, carioci şi alte rechizite, în cele două magazine Dapa din Complex Pavcom-subsol şi Complex Mondial-subsol. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, iar ofertele nelipsite în fiecare zi.

Noutăţi pentru un debut de an şcolar în forţă

Ghiozdanele 3D sunt şi anul acesta la mare căutare pentru ciclul primar şi gimnazial, ca şi genţile de umăr, preferate de adolescenţi. Marile branduri din domeniu propun modele diverse, pentru că şi gusturile elevilor sunt diferite. Simple sau cu mai multe compartimente, din material textil sau imitaţie de piele, cu margini întărite sau nu, Dapa Târgovişte propune o gamă vastă de ghiozdane de luat la şcoală.

Iar de umplut este simplu, caietele fiind la ofertă, iar stilourile, pixurile şi creioanele pe alese. La capitolul caiete, Dapa Târgovişte are noutăţi anul acesta: caietele duble – de română şi matematică, gândite special pentru cei care folosesc acelaşi caiet pentru mai multe materii. Ele sunt frumos copertate, iar foile pot fi inlocuite cu rezerve.

Pentru elevii care vor să-şi dezvolte creativitatea, există o gamă de produse specifice, de la articole din hârtie sau material textil şi diferite tipuri de lipici, până la pastă modelaj.

Cei interesaţi sunt aşteptaţi în magazinele Dapa din Târgovişte, ce funcţionează după următorul program:

–          magazinul din Complex Mondial-Subsol: luni-vineri 08:00 – 18:00, sâmbăta 09:00 – 13:00

–          magazinul din Complex Pavcom-subsol: luni-vineri 08:00 – 17:00, sâmbăta 09:00 – 13:00.

 

rechizite dapa (4)_450x600

 

rechizite dapa (5)_600x450

rechizite dapa (7)_600x450

 

rechizite dapa (3)_450x600

rechizite dapa (2)_600x450

rechizite dapa (1)_450x600

rechizite dapa_600x450

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro