Anul universitar la Valahia se deschide în Campus, în prezența miniștrilor Educației și Agriculturii

Deschiderea anului universitar 2015-2016 la Universitatea Valahia Târgoviște va avea loc anul acesta pentru prima dată în Campusul universității, la eveniment fiind așteptați  miniștrii Educației și al Agriculturii, Sorin Câmpeanu și Daniel Constantin, secretarul de stat în Ministerul Educației, Gigel Paraschiv, Dr. Răzvan Teodorescu, președintele Consiliului Național al Rectorilor, ÎPS Nifon și autorități locale și județene.

“Evenimentul are loc în holul principal din corpul A, la ora 12.30. La ora 13.30, domnul ministru Sorin Câmpeanu, împreună cu domnul secretar de stat pleacă și voi pleca și eu, pentru a participa la ora 17.00 la deschiderea Universității din Sibiu și pe urmă se merge la Alba Iulia, unde anul universitar se deschide pe data de 2 octombrie, când domnul secretar de stat Gigel Paraschiv va primi și titlul de Doctor Honoris Causa al Universității din Alba Iulia, una din cele șapte universități din Consorțiul Academica Plus, din care face parte și universitatea noastră, alături de cea din Sibiu”-Călin Oros, rector Universitatea Valahia Târgoviște

Rectorul UVT a ținut să precizeze că procesul de admitere din acest an la Universitatea Valahia a fost un succes fiind declarați admiși 1359 de candidați, din care 945 la buget.

În prezent, la Universitatea Valahia Târgoviște are 7200 de studenți, 300 de cadre didactice și 20 de cercetători.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Anul universitar la Valahia se deschide în Campus, în prezența miniștrilor Educației și Agriculturii

  • 26 septembrie 2015 at 9:10
    Permalink

    Daca aveam autostrada pe culoarul IV european Pitesti -Sibiu nu trebuiau sa scoata ministrii limba alergand de la o universitate la alta. De, tara ii mare chiar daca nu-i intreaga..

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro