Ambasadorul Republicii Bolivariene Venezuela în România, vizită la Universitatea Valahia

 

Comunicat de presă

Excelența Sa Victor R. Carazo, Ambasadorul Republicii Bolivariene Venezuela în România, a fost prezent astăzi, 28 aprilie 2017, în Campusul Universității Valahia din Târgoviște pentru a participa la deschiderea Catedrei Onorifice „Simon Bolivar”.

Alături de Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, doamna Claudia Gilia, la eveniment au participat: prorectorii Universității Valahia – prof. univ. dr. Gabriela Teodorescu și conf. univ. dr. Laura Gorghiu, Președintele Senatului Universitar – prof. univ. dr. Constantin Pehoiu, Ion Hotinceanu – președintele Asociației de Prietenie România – Venezuela „Simon Bolivar” (Târgoviște), cadre universitare și numeroși studenți.

În deschiderea evenimentului, Excelența Sa Victor R. Carazo a prezentat lucrarea „Introducere în viața eliberatorului Simon Bolivar”, prezentare completată cu imagini reprezentative din viața celui care a contribuit la independența Venezuelei și a altor state din America Latină.

Importanța moștenirii politice în țările Americii Latine a lui Simon Bolivar a fost subliniată și în prezentarea „Simon Bolivar, eliberatorul Americii Latine”, susținută de conf. univ. dr. Iulian Oncescu din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște.

În mesajul său, Claudia Gilia, Vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, a subliniat că evenimentul de astăzi vine să consolideze o construcție de mult începută, relațiile diplomatice dintre România și Venezuela datând de câteva decenii.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro