Admitere la Facultatea de Economie Teoretică și Aplicată din cadrul ASE București

DE CE NOI?

* Echipă. Provocări. Oportunități.

Viitorul este incert și nu îl putem prezice, dar trebuie să fim deschiși și pregătiți pentru ce ne așteaptă. Este o responsabilitate comună să profităm de oportunități și să găsim soluții. Studenții care sunt cel mai bine pregătiți pentru viitor se adaptează la schimbare. Ei pot avea un impact pozitiv asupra mediului înconjurător, influențează viitorul, înțeleg intențiile, acțiunile și sentimentele altora și anticipează pe termen scurt și lung consecințele acțiunilor lor.

* Inovare. Creativitate. Schimbare.

Studenții noștri  se pot adapta schimbărilor, respectă și apreciaza ideile și valorile celorlalți.  Această perioadă ne-a arătat tuturor că asumarea unor responsabilități și respectarea unor norme inexistente până în trecutul apropiat ne arată cât de necesară este adaptarea la schimbare, la nou.

*Asumare. Reziliență. Succes.
Studenții noștri sunt dispuși să își asume riscuri de învățare, învață din greșeli, încearcă din nou și devin rezistenți.

* Competențe economice integrate, complexe.

Facultatea de Economie Teoretică și Aplicată, cu specializarea Economie și Comunicare în afaceri este din ce în ce mai căutată deoarece este una dintre cele mai prestigioase facultăți cu profil Economics din Europa, fiind alături de London School of Economics unul dintre puținele medii universitare unde se pot deprinde competențe economice integrate, complexe, în urma studiului unor discipline de structura si rezistență în formarea oricărui economist. Aceste discipline sunt indispensabile interpretării corecte a fenomenelor economice si de adaptare a celor mai bune soluții la provocările continue ale economiei.

* Carieră. Viitor.
Cariera absolvenților facultății noastre se dezvoltă în domenii variate: sistemul bancar, administrația superioară de stat, servicii partajate în cadrul companiilor multinaționale, contabilitate și analiza politicilor economice, media economică și altele.

* Parteneriate. Proiecte.

Am creat in ultimul an, deși a fost unul atipic, multiple parteneriate cu instituții publice și private, care îi ajută pe studenții facultății noastre să se angajeze mult mai repede pe profilul lor. Pentru studenți am înființat și o asociație studențească ASEAC, Asociația Studenților care îi ajută să aibă o socializare mult mai bună prin: tabere la munte și la mare, activități în natură de tip wilderness leadership, cerc de film, club de șah, cerc științific, vizite la companii multinaționale și alte firme din mediul de afaceri, workshop-uri și întâlniri cu reprezentanți ai mediului de afaceri, campionat de fotbal, activități de mentorat și consiliere profesională, sesiuni de comunicări științifice.

* Sprijin. Înțelegere. Încredere

Vom construi împreună. Ne vom sprijini. Totul cu înțelegere și încredere. Împreună. NOI.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro