A fost aprobat calendarul examenului de Definitivat 2016

Calendarul examenului de definitivat de anul viitor a fost publicat luni, 26 octombrie, în Monitorul Oficial. Data limită pentru încheierea inspecţiilor la clasă este 17 iunie 2016, urmând ca pe 4 august, candidaţii să susţină proba scrisă.

Proba scrisă conţine subiecte de specialitate, metodica predării, pedagogie şi elemente de psihologia educaţiei, iar nota obţinută la proba scrisă este considerată nota de la examen. Nota minimă de promovare a examenului este 8. Cadrele didactice care promovează examenul dobândesc dreptul de practică în învăţământul preuniversitar.

Examen definitivat 2016. Înscrierea candidaţilor la unităţile de învăţământ, transmiterea dosarelor de înscriere la inspectoratul şcolar, verificarea şi avizarea acestora au loc până pe 20 noiembrie. În perioada 23 noiembrie – 18 decembrie au loc înregistrarea candidaţilor în aplicaţie şi înştiinţarea acestora cu privire la admiterea sau respingerea dosarului de înscriere. Candidaţii trebuie să facă, până pe 17 iunie, inspecţiile la clasă. Proba scrisă are loc pe 4 august. Candidaţii vor afla rezultatele parţiale pe 11 august, iar cele finale, după contestaţii, pe 18 august.


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro