9 unități de învățământ dâmbovițene, declarate „ŞCOALĂ EUROPEANĂ”, în 2016

  9unități de învățământ dâmbovițene vor fi declarate sau reconfirmate  Școală Europeană anul acesta. Ministerul Educației a publicat pe site lista celor 60 de unități de învățământ declarate câştigătoare în cadrul competiţiei naționale „ŞCOALĂ EUROPEANĂ” , ediția 2016, iar printre acestea se află și unități de învățământ dâmbovițene, unele pe poziții  fruntașe.

Astfel, pe locul II, cu 187 de puncte, se află C.N.Nicolae Titulescu Pucioasa, pe locul III, cu 186 de puncte, Liceul Voievodul Mircea Târgoviște, pe locul 12, cu 170 de puncte, Liceul de Arte Bălașa Doamna, pe locul 16, C.N.C.Cantacuzino Târgoviște, pe locul 27, cu 162 de puncte, Școala Mihai Viteazul Pucioasa, pe locul 29, cu 160 de puncte, C.N.Ienăchiță Văcărescu, pe locul 30, tot cu 160 de puncte, Colegiul Economic Ion Ghica, pe locul 40, cu 155 de puncte, Liceul Tehnologic Nucet.

Competiţia Școală Europeană constă în evaluarea calităţii şi coerenţei managementului şcolii, reflectat în documentele manageriale, precum şi a impactului pe care activităţile derulate în cadrul proiectelor europene l-au avut asupra culturii organizaţionale şi a ethosului şcolii.

Odată obţinut, certificatul ‘Şcoală Europeană’ este valabil pentru o perioadă de trei ani, după care şcoala trebuie să candideze din nou pentru a reconfirma titlul obţinut.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro