6 perechi de Boboci se luptă pentru titlurile de Miss și Mister, la Colegiul Economic “Ion Ghica”. Vezi cine sunt:

Pe 24 noiembrie,  de la ora 19:30, la Clubul Studenților Târgoviște, cei mai curajoși și talentați boboci de la Colegiul Economic Ion Ghica se vor lupta pentru titlurile de Miss și Mister. Vi-i prezentăm pe scurt, pe concurenți, așa cum s-au descris ei înșiși:

Perechea 1 – Deadshot

Ștefania Eliza

 

Mă numesc Ştefania Eliza. Sunt o fire perfecționistă și atentă la detalii. Nu accept eșecurile.  În tot ceea ce întreprindîmi place să mă implic cu toată ființa.Pun familia pe primul loc și fac tot ceeace îmi stă în putințăpentru fericirea celor dragi.

Ionuț Adrian

 

Mă numesc Ionuţ Adrian.Trăsătura mea definitorie este curajul. Încrederea de sine mă ajută să realizez lucrurile cu precizie. Sunt fascinat de  tirul sportiv și îmi doresc să am șansa să învăț să trag cu arma. Familia și prietenii sunt cei fără de care nu pot trăi.

stefania-eliza-si-ionut-adrian

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perechea 2 – Harley

Iulia Bucur

 

Mă numesc Iulia Bucur. Sunt o fire sociabilă dar, sarcastică. Sunt imprevizibilă și îmi place să mă distrez la maxim. În general nu mă las învinsă de piedici. Îmi place să lupt pentru ceea ce vreau și mă asigur că orice efort nu este prea mare pentru a reuși. Sunt mereu pe primul plan și aș face orice să-mi depășesc limitele. Am un caracter puternic și nu-mi place să fiu subestimată.

 

Gabi Ciuculete

 

Mă numesc Gabi Ciuculete. Îmi plac sporturile extreme și baseball-ul. Sunt o fire energetică, veselă și apreciez lucrurile ieșite din comun. După părerea mea sunt o persoană competitivă. Îmi plac exploziile din filme și jocurile de artificii.  Cred că într-o altă viața am fost piroman.

iulia-bucur-si-gabi-ciuciulete

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perechea 3 – Killer Croc

Andreea Cimpoieru

 

Mă numesc Andreea Cimpoieru. Greu de vorbit despre mine…. Sunt o fire optimistă, ambițioasă și care dorește să facă lucrurile într-un mod diferit. Iubesc moda și imi place să mă fac remarcată prin ținută și stil. Îmi respect idealurile și lupt pentru îndeplinirea lor. Nu mă întristez ușor. Îmi place să fiu în centrul atenției și sunt foarte preocupată de ceea ce transmit. Sunt devotată grupului de prieteni și aceștia știu că se pot baza pe mine în orice situație.

Oprea Mircea

 

Mă numesc Oprea Mircea.Îmi place să înnot și să fac mișcare. Uneori  îmi petrec timpul singur dar nu sunt un sihastru.Ador fructele de mare și orice fel de carne. Când îmi pun ceva în minte fac tot ce îmi stă în putință să finalizez. Nu agreez să fiu deranjat atunci când sunt concentrat și am o țintă precisă.

andreea-cimpoieru-si-oprea-mircea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perechea 4 – Katana

Andreea Alexandra Călin

 

Mă numesc Andreea Alexandra Călin. Ofer încredere celor din jur prin simpla mea prezentă. Pun pe primul loc persoanele dragi și am învățat să nu intru în contact cu oameni necunoscuți. Când văd că se face o nedreptate sunt adepta încheierii conflictelor pe cale amiabilă. Parez în situații sensibile tocmai pentru a nu fi rănită.

Robert Mateescu

 

Mă numesc Robert Mateescu. Sunt o fire misterioasă care rezolvă orice problemă cu înțelepciune. Mă regăsesc în jocul baschet, pasiunea mea de câțiva ani, fiind înconjurat de cei mai buni prieteni. Încă de mic am purtat o mantie sub care am încercat să îmi ascundo fire dură și ușor izolată.

 

andreea-alexandra-ca%cc%86lin robert-mateescu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perechea 5 – Joker

Razvan Andrei

 

Mă numesc Răzvan Andrei. Cel mai mult îmi plac provocările. De aceea am ales să joc fotbal și îmi doresc să devin cunoscut în acest domeniu. Uneori îmi trec prin cap lucruri inexplicabilede care mă folosesc  în situații dificile. Singurul lucru care mă motivează este succesul. Să mă autodepășesc este o provocare și cred cu tărie în valorile mele personale.

Tania Pop

 

Mă numesc Tania Pop. Sunt fire răbdătoare căreia îi plac detaliile. Imaginația îmi permite să dezvolt forme diferite de artă în materie de make-up, tatuaje și……. voce. Îmi place extravaganța, iar auto controlul este punctul meu forte. Vreau să mă remarc prin ceva nou, diferit de ceea ce au realizat ceilalți oameni. Mi-ar plăcea să lucrez ca psihiatru și să deslușesc misterele întunecate ale minții.

razvan-andrei-si-tania-pop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perechea 6 – Diablo

Philippe Grigorescu

 

Mă numesc Philippe Grigorescu. Sunt o persoană calmăal cărui control este menținut jucând șah, ping pong și ascultând muzica în locuri retrase. Rareori îmi ies din fireiar în acele situații aproape că nu mai pot raționa. Regret greșelile pe care le fac și încerc să mă îndrept. Nu îmi este fricăsă mă sacrific pentru prieteni și nu aștept recompense pentru ceea ce fac în acest sens.

Emilia Vișan

 

Mă numesc Emilia Vişan. Lucrurile neașteptate  sunt o provocare. Îmi place să mă implic în activități noi depășind rutina. Sunt o persoană calmă, îndrăzneață, optimistă, prietenoasă și răbdătoare. Dacă îmi doresc ceva merg până la capăt. Pasiunea mea este muzica și ador să cânt. Lucrurile pe care le urăsc cel mai mult la oameni sunt minciuna și falsitatea.

 philippe-grigorescu-si-emilia-visan

 

 

 

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro