Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de joi, nr. 3658
2-12-2021
elevi

251 de candidaţi dâmboviţeni au chiulit la prima probă scrisă a Bac-ului din toamnă

Dacă la probele de evaluare a competenţelor, în cea de-a doua sesiune a bacalaureatului din acest an, la fiecare dintre probe au absentat aproximativ 100 de candidaţi, la proba scrisă la limba română, ce a avut loc ieri, 251 de candidaţi au ales să nu se prezinte la examen. Din cei 1393 de candidaţi, potrivit informaţiilor oferite de inspectorul şcolar Mihaela Anton, 251 au absentat, iar 6 au fost eliminaţi, pentru fraudă şi tentativă de fraudă, unul dintre ei fiind prins cu un telefon asupra sa, iar ceilalţi cu copiuţe.

Mâine, 1688 de candidaţi dâmboviţeni sunt aşteptaţi la proba obligatorie  a profilului, 1546 la matematică, iar 142 la istorie.

Anul acesta, în cea de-a doua sesiune de Bacalaureat, au fost organizate doar 6 centre de examen, patru în Târgovişte, unul în Titu , unul la Găeşti, şi două de evaluare.

În ceea ce priveşte pregătirea suplimentară gratuită pentru candidaţii care nu au luat bac-ul în prima sesiune, nu a surescitat suficient interes nici anul acesta pentru absolvenţi, mai puţin de jumătate dintre cei înscrişi prezentându-se la orele de pregătire, aşa cum am aflat de la inspectorul şcolar Mihaela Anton.

 

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media