Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

Vor fi introduse noi restricții pe drumurile de munte, din cauza distrugerilor cauzate de exploatațiile forestiere

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a anunțat că vor fi introduse noi restricții pe drumurile județene din zona montană. Anunțul a fost făcută după ce un tronson din DJ 714, între glod și Zănoaga, a devenit aproape impracticabil pentru autoturisme, din cauza exploatărilor forestiere din munte. Pe lângă distrugerea căii rutiere, o problemă a reprezintă și depozitarea buștenilor pe marginea drumului.

“Muncim și investim bani pentru ca, la final, să constatăm că tot ceea ce am făcut a fost în

zadar!!! Este și cazul drumului județean din munte, DJ 714, tronsonul dintre comuna Moroeni, sat Glod, și Zănoaga, porțiune de drum distrusă de camioanele exploatațiilor forestiere din zonă.

Noi lucrăm să putem ține drumul deschis, acesta fiind cale de acces către Stațiunea Turistică de Interes Național Peștera-Padina, iar alții nu țin cont de efortul nostru și de banii investiți.

Nu au ținut cont că li s-a cerut să nu transforme în „depozit” drumul județean și nu au respectat restricțiile de circulație ,fapt care a dus la distrugerea drumului.

Îi anunț pe cei care nu au respectat legea că vor reface drumul așa cum era înainte de a-l distruge, 𝐏𝐄 𝐂𝐇𝐄𝐋𝐓𝐔𝐈𝐀𝐋𝐀 𝐋𝐎𝐑, și, 𝐓𝐎𝐓 𝐏𝐄 𝐁𝐀𝐍𝐈𝐈 𝐋𝐎𝐑, vor asigura și scurgerea apelor pluviale afectată de camioanele pline ochi cu lemne care coboară din munte.

Nu în ultimul rând, vreau să le mai aduc la cunoștință că, în perioada următoare, vom introduce noi restricții pe drumurile județene din munte.

Nimeni, dar nimeni, nu își bate joc de banii dâmbovițenilor și de munca noastră!” a scris Ștefan pe contul său de facebook.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media