Victor Sanda către directorii de deconcentrate: “ O să ajungeţi nişte puncte de lucru!”

Prefectul Victor Sanda s-a declarat extrem de dezamăgit de prestaţia directorilor de deconcentrate în cadrul Colegiului Prefectural de vineri. După ce i-a tot îndemnat pe directori la dezbateri pe marginea subiectelor abordate şi după ce a “savurat” tăcerea acestora, prefectul Sanda a răbufnit: “Eu vă mulţumesc mult pentru puterea de analiza şi sugestiile constructive! Nu e de râs, e de plans! Nu aveţi curaj să spuneti nimic? Pe prietenii prost înţelese, mergem în direcţia gresită. O să ajungem acolo unde vă doriţi, din direcţii, puncte de lucru. Asta e linia pe care vreţi să mergem!”, făcând aluzie la regionalizare.

Trist este că mustrarile prefectului arată că nu e nimic “nou sub soare”. Prin 2011, pe vremea când Iancu Caracota conducea Colegiul, era aceeaşi atmosferă. „Dacă directorii s-ar fi prezenta  la datorie ar vedea cum îşi fac angajaţii lor treaba, sau nu şi-o fac, mai bine zis, dar şi cât de simplu şi uşor este să ajuţi oamenii dacă vrei cu adevărat” declara prefectul” cascador”, la finele lui 2011.

Acestea fiind spuse, să fie avut dreptate nea Marin Antonescu într-o emisiune MDI TV în care spunea că nici un partid nu e interesat să caute competenţe în afara lui şi că fiecare îşi promovează ce are în ogradă, indiferent ce are?

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro