Vești bune pentru șoferii care tranzitează Târgoviștea: se asfaltează I.C.Brătianu!

Primarul Municipiului Târgoviște, Gabriel Boriga, alături de cei doi viceprimari, Ciprian Prisăcaru și Ioan Țuțuianu, au inspectat astăzi stadiul lucrărilor pe strada I.C.Brătianu, a cărui asfaltare ar trebui să fie finalizată astăzi, așa cum spune edilul.

“A început odată cu incheierea vacanței de Paște asfaltarea principalelor străzi ale municipiului Târgoviște. Dacă, înainte de sărbători, am intrat pe Șoseaua Găești, am rezolvat problemele care existau pe Șoseaua de Centură, la poarta II a Combinatului de Oțeluri Speciale, acum am intrat și pe bulevardele care au avut de suferit ca urmate a intemperiilor. Suntem pe Brătianu, în zona RAGC, Direcția Sanitar-Veterinară, Direcția Agricolă, o zonă foarte traficată, o zonă unde existau probleme cu carosabilul. În această zonă, primăria aduce carosabilul la o stadiu normal, circulabil și nu se toarnă covor asfaltic de la un capăt la celălalt deoarece această stradă, ca și bulevardul unirii, ca și 5 cartiere importante ale municipiului, Micro VI, Aleea Trandafirilor, Cartierul CFR, Micro XI și Micro XII, au finanțare și urmează să intre în lucru din această toamnă pentru reabilitarea în totalitate a rețelelor de apă, rețelelor de canalizare, a spațiilor verzi, întregii infrastructure rutiere, străzi, trotuare, alei, parcări, sistemul de iluminat public, locuri de joacă pentru copii.”

După asfaltarea străzii I.C.Brătianu urmează ca și alte artere târgoviștene să fie asfaltate, așa cum spune edilul municipiului. Este vorba despre străzile Tudor Vladimirescu și Bulevardul Unirii, care vor fi aduse la stadiul european, la fel ca și cecelalte artere din municipiu care au fost reabilitate în trecut. Printre acestea, Bulevardul Independenței, Calea București, Constantin Brâncoveanu.

bratianu2

bratianu3

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro