TITU: Traian Niculae, printre cei mai implicaţi primari din România! A fost premiat de AOR

Ultima reuniune a Asociatiei Oraselor din România s-a desfăşurat în perioada 3-5 aprilie, printre invitaţi fiind şi premierul Dacian Cioloş. Cu această ocazie au fost abordate o serie de probleme cu care se confruntă aşezările urbane, fiind discutat şi calendarul etapelor pentru accesarea fondurilor europene în cadrul programelor destinate oraşelor.

Edilului oraşului,  Traian Niculae, i-a fost acordată, de către Asociația Orașelor din Romania, Diploma de Excelenta pentru cel mai implicat primar de oraș în mandatul 2012-2016. Dintre cei 140 primari prezenti la reuniune,  20 au primit aceasta diploma. Niculae a primit şi în anul 2015 Diploma de Excelenţă pentru cel mai activ primar de oraș.

Asociaţia Oraşelor din România este o organizaţie nonguvernamentală, apolitică, fără scop lucrativ, fondata in 1994, reprezentând interesele celor 216 localităţăi urbane mici. De câţiva ani, Asociaţiei Oraşelor din România i-a fost recunoscut statutul de partener real, naţional şi european, actor important în negocierile publice privind evoluţiile legislative şi politicile publice privind soarta localităţilor mic urbane.

12969357_1081426725232335_720504040_n


Valeriana heidelbergcement
Iohanis
Paleologu
Paleologu

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro