TITU: A fost semnat contractul de finanțare pentru ”Eficientizarea energetică a Liceului Teoretic ”I.C. Vissarion”

Foto: Primarul Orașului Titu, Traian NICULAE,  Georgeta Căprar, Șef Birou Programe, Achiziții Publice și Administrarea Domeniului Public și Privat

Primăria Titu a semnat, la sediul Agenției de Dezvoltare Sud Muntenia, contractul de finanțare pentru proiectul ”Eficientizarea energetică a Liceului Teoretic ”I.C. Vissarion”, cod SMIS 118389.  Valoarea totală a contractului de finanțare este de 7.901.385,74 lei.
Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3: Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor. Operațiunea: clădiri publice.

Prin proiect se vor realiza următoarele:

1) Reabilitare termică liceu (corp C5 – corp vechi și corp C2 – corp nou, tratate ca o singură clădire în auditul energetic) – Măsuri de creștere a eficienței energetice a clădirilor publice – Lucrări de bază – Măsuri conexe care contribuie la implementarea proiectului

2) Centrală termică (CORP C10) – construcție nouă

3) Gospodăria de apă (măsură PSI – conexă)

4) Rețele exterioare (contribuie la realizarea măsurilor de creștere a eficienței energetice)

Durata estimată de execuţie a obiectivului de investiţii este de 21 luni, din care durata estimată de execuţie a lucrărilor este de 18 luni.

Centru Medical Valeriana
Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro