TĂTĂRANI: A fost aprobat studiul de fezabilitate pentru rețeau de apă și canalizare

Consiliul local Tătărani a aprobat în ultima ședință, studiul de fezabilitate pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dâmbovița, în perioada 2014 – 2020”, precum și indicatorii tehnico-economici ai proiectului. Valoarea lucrărilor  aferente comunei Tătărani, se ridică la sumă totală de 10.782.835 euro, fără TVA.   La aceasta, localitatea va aloca 202.717 euro, fără TVA- reprezentând contribuția proprie de 2% din valoarea eligibilă a investiţiilor.

Este vorba despre 13.000 de metri de conducte de apă reabilitate  şi 32.000 de metri de conducte de canalizare. În acelai proiect se vor reabilita şi extinde staţiile de tratare a apei, reyervoarele de înmagazinare a apei potabile, dar şi realizarea de staţii de pompare a ape uzate. În bugetul proiectului sunt prevăzute 533 de branşamente pentru apă şi 1455 de racorduri la reţeau de canalizare.

Proiectul va fi realizat de Compania de Apă și include lucrări de înființare sau extindere de rețele de apă și canalizare în 51 de localități ale județului, cu  o valoare de 320 de milioane de euro. Primele contracte de proiectare și execuție includ municipiul Târgoviște, orașele Titu, Răcari, dar și comunele Aninoasa, Șotânga, Vulcana Băi, Dragomirești, Tătărani, Văcărești, Perșinari, Conțești, Lungulețu, Potlogi, Odobești, Ciocănești și Slobozia Moară.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro