Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

Târgoviștea are bani! Buget substanțial pentru Zilele Municipiului

Bugetul de anul acesta al Zilelor municipiului Târgoviște este substanțial mai mare decât cel de anul trecut. Primăria va cheltui 540 000 de lei, față de 350 000 anul trecut, revenindu-se practic la cheltuielile din 2013. Este posibil ca nivelul acestora să crească, în  buget fiind cuprinsă și suma de 70 000 care ar fi urmat să fie adusă din sponsorizări. Din experiența anilor anteriori, nivelul sponsorizărilor pentru asemenea evenimente este redus. Devizul va fi aprobat săptămâna viitoare de către Consiliul Local Municipal în ședință ordinară.

În privința manifestărilor se păstrează cam aceleași linii din anii trecuți, cu meșteșugari, parade medievale, majorete și noii abonați ai bugetului local – trupa Lupii Albi. Programul definitiv va fi aprobat în ședința de consiliu local. În perioada 4 – 6 septembrie este programat Festivalul Internațional de Folclor, urmând ca restul manifestărilor să fie organizate în perioada 8 – 13 septembrie. Sunt purtate discuții cu impresarii trupei Holograf și cu cei ai artiștilor Ștefan Bănică și Alina Eremia, pentru a susține concerte pentru târgovișteni.

În această toamnă, urmează și Festivalul Crizantema de Aur, unde municipalitatea va veni cu un suport financiar cel puțin egal cu cel de la Zilele Municipiului.

 

Distribuie:

3 thoughts on “Târgoviștea are bani! Buget substanțial pentru Zilele Municipiului

  1. Mana cereasca aceste manifestari pentru cheltuirea banilor nostri de Alina Dumbrava si decontati cu zambetul pe buze de Dana Popa. Au nevoie de bani cele doua femei singure si neprihanite care-si bat joc si de zilele Targovistei si de banii nostri! Dumnezeu nu doarme!

  2. Zilele orașului trebuie sa reprezinte un prilej de bucurie si de mândrie pentru fiecare targovistean…asa ca, sfatul meu, haideți sa lăsam politica si sa ne bucurăm de aceste zile…sa lăsam răutățile si sa apelam la calitatea noastră de oameni , in primul rând…

  3. Pentru circ se vor gasi intotdeauna bani destui, pe orice criza !
    Pentru alte lucruri, cu adevarat importante pentru cetateni, e criza, tovarasi !…

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media