TÂRGOVIȘTE: Distrigaz a reparat “la mişto” găurile făcute în asfaltul nou turnat

Distrigaz îi ia de fraieri pe târgovişteni, asta pentru că i se permite. Şi asta de ani buni, doar că de data aceasta o picătură ar fi trebuit să umple paharul. Dar de unde!

CITEŞTE ŞI: TÂRGOVIȘTE: DISTRIGAZ A SPART ASFALTUL DE PE PIDU B, CU O EXPLICAȚIE HALUCINANTĂ

tudor vladimirescu

Furnizorul de utilități dovedeşte că este stăpânul străzilor din Târgoviște. Pe 21 aprilie,  Distrigaz a spart una din puținele  bucăți impecabile de asflat finalizată pe PIDU B al Târgoviștei, în zona sensului giratoriul de la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu și Șoseau Găești. Doi muncitori au făcut două cratere imense sub ochii indignați ai târgoviștenilor care treceau prin zonă. Cum asfaltul e plătit de europeni, primarul interimar Cristian Stan  a chemat poliţia locală, pentru că primăria nu dăduse nici un aviz pentru lucrări în zonă.  Plus că, într-o conferinţă de presă Cristian Stan a precizat și că a cerut dirigintelui de șantier de pe PIDU B să prezinte Distrigazului o metodologie de reparație în așa fel încât asfaltul să fie refăcut la standarde. S-a deschis chiar şi un dosar, înaintat poliţiei judeţene pentru infracţiunea de executare fără autorizație de construire.

După atâta desfăşurare de forţe, spărgătorii de străzi de la Distrigaz au fost atât de impresionaţi că i-a apucat o durere-n c…. Nu ştim pe ce hârtie le-a fost printată metodologia de reparaţie, doar sperăm că era una moale care să nu le afecteze anumite părţi sensibile.

În imaginile de mai jos puteţi vedea cum au reparat. Asta după ce au săpat nişte gropi, dar nu au lucrat nimic, deşi minţiseră că au nu ştiu ce bani de investiţii. Aşa arată o reparaţie la standare a unui drum proaspăt asfaltat. Puteţi începe să pariaţi cât va ţine mizeria asta.  Suntem curioşi dacă dirigintele de şantier sau mangerul vor avea curaj să semneze recepţia şi finalizarea PIDU-ului în condiţiile acestor reparaţii a ceva ce a fost stricat de nou.

reparatie distrigaz1 reparatie distrigaz2 reparatie distrigaz3

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “TÂRGOVIȘTE: Distrigaz a reparat “la mişto” găurile făcute în asfaltul nou turnat

 • 29 aprilie 2015 at 5:56
  Permalink

  NU DISTRIGAZ SPARGE SI REPARA DRUMURI. NU MAI FACE ASTA DE CATIVA ANI BUNI. EI DECAT INDICA LOCUL UNDE AU PROBLEME.

  Reply
 • 27 aprilie 2015 at 20:03
  Permalink

  SA SE IMPUTE TOTUL LUI TUTUIANU CARE SE CRED DUMNEZEU IN JUDET ,,,,, EX IN PUCIOSA E VAI SI AMAR CU TOATE DE LA DRUMURI ETC , ETC CRED CA SE VA REZOLVA DACA VA VENI UN VLAD TEPES

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro