Se surpă drumul judeţean 720 Moreni – Ploieşti! Ce explicaţii au autorităţile

 În doar câteva luni de la asfaltare, în drumul judeţean  720 Moreni-Ploieşti a apărut o crăpătură de câţiva zeci de metri,  iar conducătorii auto sunt nevoiţi să circule pe contrasens.

Primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, spune că lucrările au fost excelente, dar că  de vină pentru starea drumului sunt cetăţenii care ar fi furat fierul şi plasa gabioanelor de consolidare. Dacă într-adevăr au existat gabioane în zonă este greu de spus. În prăpastia de lângă stradă frunzele au creat un covor gros şi colorat, iar gunoiul aruncat în hău a acoperit pietrele despre care edilul şef spune că împiedicau pământul să o ia la vale. Urmele unei asemenea lucrări nu sunt vizibile.

15064064_1181898541875418_1600964990_o

Ce noroc pe primarul Dinu că  cetăţenii nu au furat şi fierul din gabioanele montate în dreptul proprietăţii sale, că altfel aceasta ar fi riscat să ajungă în Cricov, cam pe modelul prin care drumul judeţean va ajunge în râpă.

moreni

 

: 4 ganduri despre “Se surpă drumul judeţean 720 Moreni – Ploieşti! Ce explicaţii au autorităţile

 • 13 noiembrie 2016 at 22:28
  Permalink

  Costelus, tata!!! Pentru tine e totuna, esti pui de comunist si lele de securist. Nu te mai agita sa afli de ce parte esti!!! Numai un comunisto-securist poate raspunde cu o intrebare!!! Apropo : s-a mai inchis o fabrica in Dambovita , Avicola Crevedia. Pe unde pun comunisto-pesedistii mana se alege praful.

  Reply
 • 12 noiembrie 2016 at 17:41
  Permalink

  Asa stiu sa fac “treaba” avocati comunisti ca Tutuianu si sleahta lui de psudoavocati (grupare infractionala din mediul judiciar care se ocupa cu falsuri, tradari de clienti , tandemuri de escrocare a oamenilor, incompetenta si inducerea in eroare a judecatorilor – atentie politia si procuratura la grupare ca a inceput sa fie cunoscuta in domeniu), atarnatori, securisti. La ce va asteptati la astfel de animale? N-are nimic , mai ameninta pe cate unul cu plangerea penala, mai cauta cate un tap ispasitor pe vreun amarat, cel mai probabil unul care chiar muncea dar nu era putoare pesedisto-cuminsta sau ingroapa prin tribunale cate un contract ca sa se piarda urma , bineinteles pe banii nostri. Astia sunt ca ciuma , se raspindesc repede si infecteaza si pe cei sanatosi.

  Reply
  • 13 noiembrie 2016 at 2:32
   Permalink

   jos comunistii! sus securistii. cam asa s-ar traduce comentariul tau?

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro