Se amână construcția Mall-ului? Se solicită revocarea hotărârii prin care a fost aprobat PUZ-ul

Hotărâre curioasă a administrației târgoviștene, care vrea să revoce hotărâtea prin care aprobase Planul Urbanistic Zonal pentru “Construire Centru Comercial Târgoviște (Mall-ul de la Gară), împrejmuire teren, branșamente utilități, platforme, accese în incintă, sens giratoiu și organizare de șantier”. PUZ-ul fusese aprobat pe 27 iulie anul curent, iar în ședința din 28 august, la numai o lună de zile, primarul Cristian Stan propune revocarea hotărârii. În raportul de specialitate, întocmit de secretarul municipiului, Cătălin Chiru, se subliniază faptul că “au fost parcurse etapele legale de informare și consultare a publicului”. Totuși, se revoca hotărârea pentru ca PUZ-ul să intre în dezbatere publică. Din text pare că investitorul, PK Grizzly SR,  ar fi cerut acest lucru, deși primăria susține că a parcurs etapele prevăzute de legislație.

Revocarea PUZ-ului înseamnă implicit și amânarea demarării construcției. Se aude că, investitorul nu ar vrea să se grăbească pentru a fi sigur că administația județeană își îndeplinește partea sa de înțelegere. Nici situația drumului de centură nu e pe placul constructorului, situația podului de la Combinat fiind una delicată.

Rămâne de văzut când și cum se va desfășura dezbaterea publică sub pretexul căreia Consiliului Local Târgoviște i se solicită revocarea PUZ-ului.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Se amână construcția Mall-ului? Se solicită revocarea hotărârii prin care a fost aprobat PUZ-ul

 • 27 august 2018 at 17:07
  Permalink

  se verifică: oamenii mici fac lucruri mici, oamenii mari fac lucruri mari!
  asta mi-a amintit că în luna mai a.c. Țuțuianu decreta: “în luna august, pe 27, să avem predată prima serie de localități – municipiul Târgoviște, Ulmi, Văcărești, Dragomirești, Tătărani și Răzvad”, ca prim calup din “Proiectul regional dezvoltare infrastructură de apă și apă uzată”, caietul de sarcini pt. licitație pînă la 30 august ș.a.m.d
  o fi, n-o fi, noi ne’mpăunăm!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro