SCRISOARE DE LA CITITORI: Înșelătorie politicianistă dâmbovițeană, la Cornești

Am primit pe adresa redacției scrisoarea lui Gabriel C. care sesizează câteva aspecte legate de unul din funcționarii primăriei Cornești. Gazeta Dâmboviței își rezervă dreptul de a publica părerile cititorilor noștri. Persoanele vizate se pot adresa redacției cu un drept la replică.

S-au făcut nenumărate sesizări cu privire la derapajele administrației publice din comuna Cornești, județul Dâmbovița și nimeni nu a luat atitudine. Așa-zis intitulata “Dinastie de la Cornești”, păcălește partidele politice în preajma campaniilor electorale jucând la cacialma, asta după principiul că: “La vremuri noi, tot ei!”.
Primarul comunei Cornești, Șerban Vasile cădea în dizgrația social-democraților de la Dâmbovița în anul 2012, cumătru fiind cu fostul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Popescu Florin supranumit “baronul puilor” și promițându-i acestuia că va trece în barca pdl-istilor la alegerile locale.
Sunt de-a dreptul halucinante, tupeul și obrăznicia nimfelor, unelte ale dinastiei corneștene, care stau de strajă prin birourile primăriei Cornești. Primarul comunei și-a format de-a lungul timpului structura aparatului din subordine, după chipul și asemănarea doamnei sale. Nemulțumirile sunt mari și oamenii șușotesc pe la colțuri. Multora le e teamă să recunoască faptul că s-au săturat și parcă asemeni unui personaj mitologic sau a unui balaur, oamenii sunt îngroziți de spaima unui funcționar public anume, care îi poate auzi și vor avea probleme. Nu știm de ce natură, dar din auzite funcționarul respectiv, în persoana contabilului primăriei Cornești, adresează amenințări cel puțin verbale de agresiuni fizice diferitor terțe persoane.
Zvonoteca spune că acest funcționar public, soție a primarului și președintelui PSD Cornești, a cochetat de-a lungul timpului cu funcții de conducere prin diverse partide: PD-L, PMP, PNL, PPDD, UNPR, etc. De-a dreptul imoral pe de o parte ținând cont de faptul că soțul este primar ales din partea altui partid, iar pe de altă parte cu iz de conflict de interese, conform Art. 44 Legea 188/1999, privind Îndatoririle funcţionarilor publici Drepturi şi îndatoriri: “Funcționarii publici pot fi membri ai partidelor politice legal constituite, însa le este interzis să fie membri ai organelor de conducere ale partidelor politice și să exprime sau să apere în mod public pozițiile unui partid politic.”

Gabriel C.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro