Şcoala Smaranda Gheorghiu, plină de igrasie şi în pericol să ia foc, după reabilitare

Şcoala Smaranda Gheorghiu este a doua unitate de învăţământ după Şcoala Paul Bănică, care la nici un an de la finalizarea lucrărilor are nevoie de reparaţii.

TÂRGOVIŞTE: INAUGURATĂ ÎN 2013, ŞCOALA PAUL BĂNICĂ ARE NEVOIE, DEJA, DE REPARAȚII

Şcoala Smaranda Gheorghiu este una dintre cele mai vechi unităţi de învăţământ ale Târgoviştei. În ianuarie 2013, a început recompartimentarea şi extinderea clădirii, precum şi construirea unei săli de sport, pe o finanţare europeană, iar recepţia a fost semnată anul trecut. Acum primăria Târgovişte caută o firmă să repare Şcoala, pentru că cea care a efectuat lucrările, Confort Sa, refuză să execute reparaţiile, deşi este în perioada de garanţie.

Cea mai mare problemă o are noua Sală de Sport unde curge apă pe pereţi, drept pentru care pardoseala trebuie schimbată, la fel ca şi tencuiala zidurilor în zonele afectate. Şi în corpul C plouă, aşa că şi acolo trebuie înlocuită pardoseala, dar şi lambriurile. În timp ce clădirea muşteşte de apă şi igrasie, podul e în pericol să ia foc: chepengurile de acces nu sunt din materiale rezistente la ardere.

Proiectul “Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale – Scoala cu clasele I-VIII Smaranda Gheorghiu “, a avut o valoare totală de 5.966.770,96 lei.

După cum arată memoriul tehnic pentru reparaţii, constructorii şi-au bătut joc de banii europeni, avându-i ca şi complici pe  reprezentanţii administraţiei locale, care au semnat recepţia lucrării.

 

smaranda smaranda1

smaranda 3smaranda2

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro