RĂCARI: Primarul solicită consilierilor locali să-i schimbe vicele!

racari

    13 august va fi, cu siguranță, o zi cu ghinion la Răcari. Depinde însă pe cine vor arunca ghinionul consilierii locali: pe viceprimarul Marian Manu, dacă îl vor schimba din funcție la solicitarea edilului șef  sau pe primarul Marius Caravețeanu, dacă vor refuza cererea acestuia.

    Conflictul de la Răcari, între cei doi foști colegi și apropiați este unul de notorietate, iar decizia de înlocuire era una de așteptat.  Primarul Marius Caravețeanu a transmis consiliului un referat de patru pagini în care spune că viceprimarul are un comportament indisciplinat față de primar și că nu și-ar fi îndeplinit sarcinile de serviciu (vezi documente). Cei doi au avut un conflict deschis în luna iunie chiar în cadrul unei ședințe de consiliu local, când viceprimarul Manu a cerut o comisie de anchetă pentru a cerceta aspectele pe care el le-a sesizat ca fiind în neregulă în activitatea administrativă. Consiliul local nu a aprobat înființarea acestei comisii.


SCANDAL LA PRIMĂRIA RĂCARI ÎNTRE VICE ȘI PRIMAR! S-A CERUT COMISIE DE ANCHETĂ

    Între timp, Manu a fost dat afară din PNL, tot la propunerea lui Marius Caravețeanu. Vicele a formulat o contestație care este acum judecată de instanțele partidului. Dacă va pierde scaunul de viceprimar, acesta nu va părăsi primăria, fiind funcționar public cu post în organigrama instituției. Totuși, sunt indicii că scandalul nu este la ultimul episod!

 racari 1

 

racari 2


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca