Răcari, oraşul tricolor! 2014 drapele au fost împărțite localnicilor de către primărie

Primăria oraşului Răcari a iniţiat un proiect prin care încearcă să amintească cetăţenilor că, sunt romani si, arborarea drapelului naţional al României este un act de respect. De aceea, s-au distribuit 2014 steaguri către cetăţenii oraşului Răcari, iar unii le-au arborat de cum le-au primit.

Chiar astăzi, când treceam pe străzile oraşului, oamenii mă salutau zâmbitori şi plini de mulţumire. S-au bucurat enorm pentru că au primit aceste steaguri. Şi încă odată, aşa cum s-a obişnuit toată lumea, oraşul Răcari dă o lecţie de românism, marilor oraşe din ţară. Sperăm ca, până în data de 1 Decembrie, toate cele 2014 steaguri să fluture în cinstea Zilei Naţionale a României. Dumnezeu să ocrotească poporul român.” a precizat edilul oraşului Marius Caraveţeanu.


Nu este singurul eveniment din Răcari sub semnul drapelului naţional. De ziua armatei române, tinerii din Răcari au purtat prin localitate un tricolor de 100 de metri, iar de ziua pământului, ArtClub Răcari a lansat lampioane în cele trei culori ale steagului.

1 dec racari (5)1 dec racari (4) 1 dec racari (2) 1 dec racari (1)


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca