Proiecte de infrastructură din Moreni lăsate în afara bugetului, în favoarea altor cheltuieli

Morenarii mai au de așteptat până când municipiul lor va avea o infrastructură demnă de acest statut. Se pare că și anul acesta, mai multe proiecte de infrastructură au de așteptat, executivul primăriei fiind acuzat de direcționarea bugetului către cheltuieli neesențiale.

Unul din proiectele pentru care nu există finanțare este Bulevardul 22 decembrie, principala arteră a municipiului. “Într-un an in care ne plângem ca nu sunt bani, nu putem acoperi costul lucrărilor existente și lăsăm 22 Decembrie nefinalizat, ne cumpărăm autoturism Dacia Duster nou și stoarcem peste 1.000.000 (1 milion) de euro către PSM cu mențiunea că  sunt peste 70 de angajati acolo și costurile sunt mari” a anunțat consilierul local PER, Ciprian Băicoianu. Prestării Servicii Municipale este societatea Consiliului Local, o instituție bugetofagă în jurul căreia au existat discuții și în trecut.

O altă stradă pentru care nu există bani este strada Primăverii. Deși este îngropată în noroi,  strada nu are perspective de asfaltare nici în următorii ani conform unui răspuns al primăriei Moreni la o întrebare a deputatului USR PLUS, Daniel Blaga.

După fiecare ploaie, strada se prezintă aşa – mocirlă, apă care bălteşte şi noroi. Pe aici sunt nevoiţi să circule copiii către şcoală, bătrânii spre piaţă şi ceilalţi către locul de muncă.

Înţeleg că acolo s-au făcut, în urmă cu mult timp, lucrări de canalizare. Strada era pietruită şi urma să fie asfaltată. Dar nu a mai fost. Visul oamenilor care locuiesc aici a rămas un coşmar.

Fiind deputat ales în Circumscripţia numărul 16 Dâmboviţa, am înaintat o adresă către oficialii Primăriei Municipiului Moreni. I-am întrebat dacă au de gând să asfalteze strada Primăverii, anul acesta, dacă da, când, dacă nu, măcar va fi reabilitată cât de cât? Aştept răspunsul domnilor din conducerea primăriei, deşi aleşii locali, întruniţi în ultima şedinţă a Consiliului Local au aflat că şansele ca strada cu pricina să vadă asfalt sunt minime, cel puţin în următorii doi ani. Poate doar pietruită, spune domnul primar.

O să monitorizez în continuare când va fi rezolvată (şi) această problemă.

Asfaltul nu este un lux, este o mare necesitate. Pentru oameni.” a declarat Blaga.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro