Profi a obţinut aprobarea Consiliului Local Pucioasa pentru a construi un supermarket

Proiectul PUZ-ului pentru supermarketul din Pucioasa fost aprobat de plenul Consiliul Local după ce, în prealabil acesta  nu trecuse de comisiile de specialitate. Oraşul staţiune Pucioasa era singurul centru urban din judeţ care nu avea un magazin de tip supermarket. În urmă cu 8 ani, aici se inaugura un magazin din reţeaua Mini Max. În mod surprinzător acesta a fost închis după puţin timp, înainte ca lanţul să se retragă din România. Oraşul vorbeşte că supermarketul s-ar fi intersectat cu afacerile unor oamenii din fruntea oraşului care deţin magazine în Pucioasa şi care s-au temut de concurenţa supermarketului care venea cu reduceri şi promoţii.

Noul supermarket va crea câteva zeci de locuri de muncă în oraş. Va fi o construcţie parter şi etaj, amplasată pe strada Republicii din Pucioasa, lângă autogara Atyc.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “Profi a obţinut aprobarea Consiliului Local Pucioasa pentru a construi un supermarket

 • 28 octombrie 2015 at 20:29
  Permalink

  Domn primar este un om drept,, cei de la Profi nu au ce cauta in orasul nostru , mai urmariti si voi internetu sa vedeti de produse made in china comercializeaza, si produse ca termen de garantie de mult trecute. nu avem nevoie de capitalisti si corporatisti care nu dau salarii oneste la oameni si te platesc cu juma de norma , interesativa si voi cum sunt platiti oamenii in marile lanturi gen profi , kaufland.

  Reply
 • 2 octombrie 2015 at 13:16
  Permalink

  Intr-adevar, dom’ primar le-a pus bete-n roate fara nici o retinere, doar trebuia sa-ntretina magazinul noii consoarte.
  Doar are un talent de numa’, numa’ in a strica tot in jur…stati ca vine iarna pe drumurile Pucioasei si-atunci sa va tineti…!

  Reply
 • 1 octombrie 2015 at 13:20
  Permalink

  Sper sa le fi venit mintea la cap si consilierilor din gasca primarului. Cu toate ca nu cred ca acesta va renunta asa usor la a pune bete in roate celor care,printr-un comert civilizat,ar putea sa mai ia din clientii magazinului lui jegos. De urmarit!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro