Prefectul Victor Sanda: “O să devenim un judeţ de şomeri! Este un mesaj din disperare!”

 

“Avem o situaţie disperată cu locurile de muncă şi cu posibilitatea de a se îndrepta lucrurile. COST şi-a încălcat promisiunea şi dă 500 de oameni afară, nu 300. Dacă îi mai dă şi pe ceilalţi, pentru că oricum stau rău cu banii, suntem cu bomboana pe colivă… O să ajungem un judeţ de şomeri!… Este un mesaj din disperare, nu ca să fac pe deşteptul”” le-a transmis prefectul edililor. Sanda consideră că o parte de vină le parţine şi primarilor: “Există tendinţa de a nu lucra cu firme din judeţ. 19 firme din Dâmboviţa, care mai lucrau, sunt în insolvenţă. Toată lumea se crede “combinator”…situaţia este atât de gravă cu gradul de ocupare al forţei de muncă încât nu o să aveţi de unde lua “1 leu” taxe şi impozite locale.” Principalul aspect care li se impută edililor este că nu au cerut firmelor din afara judeţului să înfiinţeze punte de lucru în localităţi, pentru a face rost de bani la buget.

AJOFM Dâmboviţa înregistra în baza de date, la sfârşitul lunii februarie  2013, un număr de  15750 şomeri din care 6376  femei. În numărul total sunt cuprinşi şomerii care beneficiază de indemnizaţie – 4696, precum şi şomeri neindemnizaţi – 11054.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Prefectul Victor Sanda: “O să devenim un judeţ de şomeri! Este un mesaj din disperare!”

 • 13 martie 2014 at 8:27
  Permalink

  Bine ca ai observat acum.Tara furata de toti politicienii care au invatat sa faca politica pe maidane.Rusine sa va fie.

  Reply
 • 12 martie 2014 at 21:59
  Permalink

  Am ales USL-ul tocmai pentru ca , peintre altele s-au promis locuri de munca si investitii. Si asta la nivel national…nu local. Din pacate tocmai cei care se bateau cu caramida in piept ca vor face si vor drege, ca politica lor este de creare a locurilor de munca au parasit barca…..nu pentru ca nu s-ar fi dorit aplicarera a nu stiu ce politici…economice liberale, ci pentru batalia pe “ciolanul…cu multa carne pe el” . -care este statul……zic. Si s-a vazut cat liberalism au in sange la ASF une toti mafiotii,inclusiv Daianu ,despre care aveam o parere buna ai facut ceea ce stiti foarte buine. Isi spala pacatele dand inapoi o suma de bani. De ce nu se demareaza o ancheta ..in profunzime sa se scoata la iveala toate nemerniciile ce l-au facut….salarii lunare cat altii in 3 ani….prime de sute de mii de euro. Ce au facut banditii astia…si nu numai ei..pentru Romanica asta….in afara ca au lasat-o “goala”? Demneavoastra domnul;e sanda ce ati facut pentru Dambovita ? Concret. Nu vorbe…..politicianesti….

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro