Precizări ale preşedintele CJD cu privire la situaţia din comuna Poiana

 În legătură cu informațiile apărute în presa locală în legătură cu cele două incendii izbucnite miercuri, 06.03.2013, în localitatea Poiana, aducem următoarele precizări:

  • Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița nu este o instituție în subordinea Consiliului Județean. Președintelui Consiliului Județean, în calitate de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Dâmbovița”, îi revin atribuții expres prevăzute, care nu țin de administrarea treburilor curente ale Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița.
  • Deciziile Companiei de Apă aparțin în totalitate factorilor de decizie din instituția respectivă. Ca atare, orice trimitere în direcția președintelui Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, reprezintă doar încercarea jenantă de a murdări fără temei activitatea acestuia.
  • Președintele Adrian Țuțuianu prețuiește în egală măsură pe toți locuitorii județului Dâmbovița şi nu-i tratează în raport de apartenenţa politică. 
  • Președintele Adrian Țuțuianu face un apel către reprezentanții mass-media ca, pe viitor, să acorde reținerea cuvenită în tratarea unor subiecte asupra cărora nu posedă informații complete și corecte.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro