Pod “trainic” la Pucioasa, peste Bizdidel!

Ieri, consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Compania Naţională de Investiţii a inaugurat obiectivul Refacere pod lateral DJ 712 peste Bizdidel, zona Trainica – Pucioasa, investiţie derulată prin Compania Naţională de Investiţii (CNI). La eveniment au participat directorul general al CNI – Dan Nicolae Buşcu, viceprimarul oraşului Pucioasa – Maria Ana, angajaţi ai Direcţiei Tehnice din cadrul Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi preşedintele CJD Adrian Ţuţuianu.

Ca urmare a viiturilor puternice produse de pârâul Bizdidel în luna februarie 2010, podul a fost puternic avariat. În iunie 2010 a fost pus în funcţiune un pod provizoriu din 6 tuburi de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa prin intermediul SC Lucrări Drumuri şi Poduri Dâmboviţa SA.

Obiectivul este început în anul 2010, după inundaţii. Am avut un pod provizoriu. Valoarea adunată la toate lucrările înseamnă: pod provizoriu – 4,5 miliarde (lei vechi), podul pe care suntem acum – 7,5 miliarde, la care se adaugă lucrările de proiectare şi asistenţă tehnică. Investiţia totală este de aproximativ 15 miliarde lei vechi. Nu ne rezumăm doar la a tăia o panglică, ci discutăm despre problemele pe care le avem în judeţul Dâmboviţa. (…) Interesul meu este să continuăm lucrările care sunt în curs la Consiliului Judeţean, să asigurăm finanţarea şi să încercăm ca, de pe lista de solicitări suplimentare, lista lucrărilor care au toate avizele şi documentaţiile la zi, să finanţăm anul acesta şi în anii următori cât mai multe dintre ele. Am avut o discuţie de aproape o oră la sediul Consiliului Judeţean pe aceste subiecte foarte concrete.” a precizat la inaugurare Adrian Ţuţuianu, preşedintele CJD.

Dan Buşcu, directorul general al CNI, a fost prezent ieri în judeţ pentru a vedea stadiul tuturor celor 6 lucrări finanţate de CNI în Dâmboviţa. Acesta a precizat că CNI va promova noi investiţii în judeţul nostru: “Toate obiectivele pe care noi le realizăm în cadrul CNI, sunt obiective promovate de către autorităţile locale de la dumneavoastră din judeţ sau din fiecare judeţ unde avem investiţii, sprijinite de preşedintele CJ, respectiv de către domnul Țuţuianu. (…) În urma analizei pe care am făcut-o împreună cu domnul preşedinte, am stabilit anumite obiective care trebuie urmărite şi promovate în continuare, astfel încât să primească finanţare de la Ministerul Dezvoltării.” a precizat Buşcu.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro