O nouă reorganizare a traficului la Pucioasa. Modificări în zona de blocuri

După ce străzile din proximitatea Pieței au devenit cu sens unic pentru fluidizarea circulației,  la Pucioasa, de azi, intervine o nouă modificare în zona blocurilor, pe strada Republicii.

Acum aproape trei luni de zile vă propuneam o reorganizare a circulației rutiere din zona de blocuri de pe strada Republicii. Cum timp de dezbatere am avut destul din 23 iulie până astăzi, a venit momentul să trecem la fapte!

De astăzi suntem puțin mai atenți și circulăm în această zonă doar pe sensul de mers de la farmacia Catena, prin strada Mărășești către strada Libertăți sau prin curtea interioară a blocurilor, către strada 1 Decembrie 1918!” a anunțat primarul orașului, Constantin Ana.

Acesta a mai spus că va solicita autorităților cu competențe în zona rutieră, acorde un răgaz de câteva zile șoferilor să se acomodeze cu modificarea, fără a se trece, deocamdată, la sancțiuni. “În perioada următoare îi voi ruga pe angajații poliției locale, cât și pe cei ai poliției rutiere să îi ajute pe conducătorii auto să se obișnuiască cu modificarea produsă, fără să acorde sancțiuni!” a mai spus Ana.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro