O nouă hotărâre de guvern pentru indicatorii DN 71 Bâldana-Târgovişte-Sinaia. Prima a fost în 2008

Guvernul a aprobat, în şedinţa de astăzi, o nouă hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1416/2008 pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii “Modernizare DN 71 Bâldana-Târgovişte-Sinaia, km 0+000-44+130, km 51+041-109+905. Este vorba de al treilea act normativ pe acest subiect.

Prima aprobare a indicatorilor a avut loc în 2008, în mandatul de premier a lui Călin Popescu Tăriceanu. Atunci, Guvernul spunea că finanțarea obiectivului de investiții se face de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Transporturilor, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, precum și din alte surse legal constituite, conform programelor de investiții publice aprobate potrivit legii.

În 2017, în Guvernare Tudose a fost iniţiată o hotârăre de Guvern de modificare a HG 1416-/2008. Aceasta a fost adoptată astăzi. Conform noului document finanţarea obiectivului de investiţii se realizează din fonduri europene nerambursabile și Bugetul de Stat, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, precum și din alte surse legal constituite, conform programelor de investiții publice aprobate potrivit legii.”

Vezi şi: Sorin Grindeanu, despre DN 7 Bâldana-Titu şi Bâldana-Târgovişte-Sinaia. Când încep lucrările

 

 

 

 

Valeriana

PNL AldeGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro