Municipiul Moreni: Zeci de copii trăiesc printre şobolani

Trăiesc în municipiul Moreni, însă au fost uitaţi de autorităţile locale. Vorbim despre familii întregi de etnie romă, care şi-au făcut propriul bloc într-o clădire abandonată. Au zeci de copiii care aleargă zilnic printre şobolani. Aceşti nefericiţi spun că nu au primit niciodată ajutor din partea autorităţilor municipale şi se chinuie să trăiască de pe o zi pe alta.

Prichindeii aleargă zilnic printre pereţii cojiţi şi plini de crăpături, care se pot prăbuşi în orice moment. Familiile care locuiesc în clădirea abandonată de pe strada Codrului nu au unde să se ducă şi trăiesc cu teama că oricând pot rămâne sub cerul liber dacă pereţii cedează.

Pentru că nu au unde să se ducă, unii dintre locatari şi-au făcut adăpost chiar pe holul clădirii. În clădire trăiesc în jur de 60 de persoane. Părinţii se îngrămădesc cu copiii în camerele mici, pentru a-i feri de rozătoarele care mişună peste tot.

Primarul Municipiului Moreni, Constantin Dinu, nu a  putut oferit răspunsuri  cu privire la situaţia oamenilor, declarând că nu are de cunoaşte tot ce se întâmplă în oraş, direcţionând presa spre departamentul de Asistenţă Socială a primăriei.  Jurnaliştii MDI TV au alocat zeci de minute angajaţilor Primariei Municipiului Moreni pentru a se documenta despre situaţia semnalată, deşi, teoretic, ar fi trebuit să fie bine cunoscută din anchetele sociale. Obiectivul abandonat aparţine Schelei de Petrol, însă de ceva timp a fost preluată de Primăria Moreni.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro