MORENI: După bordurile din nisip, s-a “asfaltat” cu pietriș din gârlă pe un bulevard central (VIDEO)

Primăria Municipiului Moreni continuă seria gafelor incredibile  legate de lucrările de infrastructură. Ieri, pe Bulevardul 22 decembrie, o echipă de municitori ai unei societăți aparținând Consiliului Local părea că asfaltează zonele cu probleme. Aceasta era prima impresie având în vedere că un muncitor compacta materialul cu care erau umplute gropile. În real, muncitorii compactau pietriș din gârlă, adus cu o mașină și întins cu mătura și lopata.

Pe o înregistrare video realizată de consilierul local Nicolae Răbaea, chiar șeful lucrării spune că este vorba despre pietriș.

Pe Bulevardul asfaltat cu pietriș din gârlă se află cele mai multe instituții publice ale municipiului Moreni: Liceiul I. L. Caragiale, Liceul Tehnologic Petrol, Spitalul, Poliția, Judecătoria, Parchetul, Centrul de Informare Turistică.

Moreniul se află pe lista cu proiectele eligibile aprobate în cadrul PNDL II, iar Bulevardul ar fi trebuit să facă obiectul unui proiect de asfaltare reală în valoare de 10 milioane de lei. Lista proiectelor finanțabile prin PNDL II a fost aprobată în luna iulie a anului trecut. Doar că municipalitatea nu a semnat, încă contractul de finanțare, întârziind, conform unor surse, cu depunerea documentelor.

În luna martie a anului trecut, o înregistrare video făcută tot la Moreni, de către același consilier, a făcut deliciul publicului. O maşină specială  a întins pe sute de metri, bordură, doar că aceasta a început să se prăbuşească singură. Când au văzut grozăvia, muncitorii au încercat să-şi acopere urmele, strângând proaspăta bordură, părca realizată doar din nisip, cu lopata.

VEZI ȘI: Referendum la Moreni pentru revenirea la statutul de oraș!

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro