Moldovenii de la Ialoveni au finalizat obiectivele finanțate de CJD: o grădiniță nouă și reabilitarea unui liceu

Foto: Liceul Teoretic Ştefan Vodă

Autoritățile din Raionul Ialoveni, Republica Moldova, au finalizat obiectivele de infrastructură școlară finanțate de Consiliul Județean Dâmbovița. Pe 27 octombrie 2017, va fi inaugurat obiectivul de investiții „Construcție grădiniță de copii în comuna Ruseștii Noi, Raionul Ialoveni”, iar pe 28 octombrie 2017 și la inaugurarea obiectivului de investiții „Reparație capitală și dotare tehnică a Liceului Teoretic Ştefan Vodă” din oraşul Ştefan Vodă. O delegație a CJD va participa la  inaugurarea celor două obiective.

Construcția grădiniței de copii în comuna Ruseștii Noi, Raionul Ialoveni a fost finanțată de către Consiliul Județean Dâmbovița, în baza acordului – cadru de finanţare a acestuia, aprobat prin HCJ nr. 61/17.02.2016. Valoarea totală a proiectului este de 1.251.393 lei, din care contribuţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa este de 887.613 lei, iar contribuţia Raionului Ialoveni este de 363.780 lei.

Reparația capitală și dotarea tehnică a Liceului Teoretic Ştefan Vodă s-a făcut în baza acordului-cadru de finanțare  aprobat prin HCJ nr. 158/19.05.2016.   Valoarea totală a programului de finanțare a obiectivului de investiții mai sus-menționat a fost  de 1.733.281 lei, din care contribuția Consiliului Județean Dâmbovița a fost  de 888.525 lei.

foto: unimedia.info –  grădiniță de copii în comuna Ruseștii Noi

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro