ortooxacell kiss2022.gif Flax

Anunț important pentru cetățenii din Gura Ocniţei, Răzvad, Ulmi, Comişani, Finta, Cojasca şi Niculeşti

Consiliul Judeţean Dâmboviţa a semnat contractul nr. 313/04.08.2017 prin care se finanţează lucrările de modernizare a DJ720, DJ720B, DJ711 şi DJ101B. În acest sens, Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa informează cetăţenii din localităţile Gura Ocniţei, Răzvad, Ulmi, Comişani, Finta, Cojasca şi Niculeşti, domiciliaţi pe culoarul drumurilor judeţene menţionate mai sus,  asupra necesităţii realizării branşărilor la reţeaua de apă potabilă şi racordare la reţeaua de canalizare, până la limita de proprietate.

Racordurile la reţelele de apă şi canalizare pot fi executate doar până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a căilor de rulare, realizarea şanţurilor şi trotuarelor din cadrul proiectului. După execuţia efectivă a lucrărilor nu se va mai emite niciun acord de realizare a acestora în zona drumurilor judeţene până la expirarea termenului de sustenabilitate, respectiv o perioadă de cinci ani, anunță Compania de Apă.

Consiliul Județean Dâmbovița a obținut finanțare pentru proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B pe traseul limită județ Prahova – Moreni – Gura Ocniței – Răzvad – Ulmi – Târgoviște – Comișani – Bucșani – Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca – Cornești – Butimanu – Niculești – limită județ Ilfov”.

62 de kilometri de drum județean vor fi reabilități și modernizați în cadrul acestui proiect cu o valoare totală de 211.822.388 lei. Contribuția județului Dâmbovița este de 2%, reprezentând aproximativ 5 milioane de lei. Proiectul ar trebui să fie gata în 45 de luni, până la jumătatea lui 2021. Conform președintelu CJD, Alexandru Oprea, este cel mai important proiect de infrastructură derulat la nivelul județului Dâmbovița. Proiectul va cuprinde reabilitarea a 62, 12 kilometri de drumuri județene, care tranzitează municiipile Târgoviște șiMoreni și alte 14 comune.
Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media