Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Luni și marți nu s-a colectat gunoiul în Târgoviște și alte zeci de localități. Ce se va întâmpla miercuri

Luni și marți, operatorul care coletează gunoiul menajer din județul Dâmbovița nu a avut acces în groapa de gunoi Aninoasa, din cauza unor probleme la drumul din rampă. Problemele au fost cauzate de precipitațiile abundente, care au afectat calea de acces. În aceste condiții nu s-a putut colecta gunoiul din localitățile arondate gropii de gunoi Aninoasa, printre care și municipiul Târgoviște.

Conform reprezentanților ADI Salubritate, problema ar fi fost rezolvată, iar accesul în rampă va fi posibil din această seară. Operatorul va trebui să recupereze din mers colectarea gunoiului neridicat în cele două zile. Populația afectată nu a fost anunțată despre imposibilitatea de a fi ridicat gunoiul, drept pentru care oamenii au lăsat la porți containerele, în cele două zile, în speranța că vor fi, totuși, preluate.

În județul Dâmbovița, gunoiul este colectat de un operator unic, în schimbul unei taxe de habitat de 21 de lei. Taxa se aplică pentru fiecare gospodăriei. Neachitarea ei se constituie ca datorie la bugetul public.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media