Lui Costică de la Văcărești i ”s-a rupt apa”! Ponorică, intervenție de urgență la cârciumă!

Marelui social democrat Constantin Constantin, adică Costică de la Văcăreşti, „i s-a rupt apa” la o conductă a cârciumioarei de la şosea, de pe Bulevardul Castanilor, fix duminică seara, pe la ora 21:30. Presupunem că necazul a fost unul major, cu risc asupra siguranţei consumatorilor de la „Cortuleţe” neobişnuiţi cu un asemenea lichid. Dacă nu s-a rupt nimic, atunci nu există nici o explicaţie pentru prezenţa la ora aceea, la cârciumioara amintită, a directorului tehnic şi totodată preşedinte al Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă, social democratul Ion Ponorică… cu maşina instituţiei. Bine şi dacă s-a rupt nu există, dar să zicem ca s-ar mai găsi nişte scuze pentru cursa nocturnă făcută de Ponorică cu maşina de serviciu pe la fostul angajator, semn că Ponorică n-a uitat de unde  a plecat, adică de pe Bulevard.

Pentru cei care au uitat, vă amintim că maşina cu pricina un Logan cu numere roşii DB 045154, maşina de serviciu a lui Ponorică, este una din cele 7 maşini cu care Compania de Apă face economii la carburant, plimbându-se prin oraş la ore târzii sau, la alegere, este unul din autovehiculele de care conducerea nu avea nevoie, dar i-au obligat vechea conducere să le ia și le folosesc, așa, în scârbă (chit că bugetul spune altceva!).

Acum, că n-am mai râs demult, aşteptăm nişte explicaţii, nu în exclusivitate pentru Gazeta Dâmboviţei, ci în cadrul unei conferinţe de presă la sediul instituţiei, după modelul uneia mai vechi, tot pe subiectul maşinilor. Cităm din Ion Ponorică: „dau următoarea declarație de presă ca urmare a aparițiilor recente din presa locală….”. Am dori, ca după faza cu subsemnatul, să ni se arate şi foia de parcurs a maşinii, că deh e a instituţiei, nu a lui Jean Ponorică, iar folosirea ei se supune unor reguli stricte, prevăzute de lege. Iar spre final aşteptăm şi fraza aceea de la ultima conferinţă în care Ponorică se arătă deranjat că presa îi ia la întrebări pe boierii Companiei.  Şi dacă se poate să ştim şi de ce maşinile nu sunt doate cu banalul GPS? Oare că să nu îi ştie nici vântul, nici pământul?

Pentru clarificare, nu ne intersează ce făcea Ponorică la Costică de la Văcăreşti, doar ce făcea cu maşina instituţiei, la cârciumă, în week-end, în afara orelor de program. Şi, vă rog, să nu picăm în ridicolul explicaţiilor de genul ‚nu eram eu”, “e maşina posedată de spiritul lui Vasilescu”, “fac economie la benzină, o las la Costică şi merg pe jos şi acasă şi la serviciu”.

PS. Dacă nu cerem prea mult și-o demisie ar fi bună, având în vedere ca Ponorică conduce Consiliul de Admistrație al Companiei de Apă, adică verifică eficiența cu care se cheltuie banii…

PS 2. Am fost informați, pe surse, că domnul Ion Ponorică intenționează sa facă o conferință de presă în care să ne explice că stă în zonă și mereu parchează mașina acolo. Știm acest lucru, cum știm și că la fel de des parchează mașina în localitatea Gorgota, unde mai are o casă sau la restaurantul Valahia din centrul municipiului (acolo nu știm dacă are casă). Îl sfătuim să găsească altă explicație, cel puțin pentru duminica 16 februarie, seara!

Mașina de serviciu nu se parchează niciodată acasă (nici pe bulevard, nici la Gorgota, nici la Valahia), doar la serviciu! Acasă parcăm mașina proprietate personală. Mașina proprietate a Companiei o parcăm, în afara orelor de program, doar în parcarea Companiei! Și ne deplasăm cu ea doar în interes de serviciu. De exemplu, dacă ar fi fost o defecțiune majoră la apa cârciumioarei amintite, unde se impunea intervenția de urgență a directorului tehnic. În rest, nici o explicație nu stă în picioare. Că așa e dreptatea până la capăt!

Ce “noroc” pe noi! Informația pe surse a fost confirmată chiar de un apărator al directorului Ponorică, care a lăsat un coment la acest articol.

ponorica masina

dorin_staicu_ion_ponorica

Foto: Ion Ponorică și Dorin Staicu


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 11 ganduri despre “Lui Costică de la Văcărești i ”s-a rupt apa”! Ponorică, intervenție de urgență la cârciumă!

 • 19 februarie 2014 at 10:29
  Permalink

  Mai toti sefii de servicii,subordonatii d-lui Tutuianu considera masina de serviciu ca fiind personala ,cu carburantul platit din bani contribuabililor.Pe ala de la Salvamont nu il vedeti d-le ziarist ,ca doar locuieste in Branesti ,cum toata ziua plimba o duduie blonda(cu masina 4×4) iar seara are masina parcata in curte?Pai pentru asta au acestia masini in dotare?Sau duduia a trebuit salvata ,ca el este seful de la Salvamont.Se mai plang ca nu sunt bani la buget,bla,bla ,bla.
  Formatia TAXI are o melodie care l-i se potriveste de minune(aici sunt banii d-vs)

  Reply
 • 19 februarie 2014 at 8:36
  Permalink

  Bravo Gazeta Dambovitei! Corecta atitudine, poate cu ajutorul presei mai scapam de nesimtiti care nu sunt buni de nimic si vor salarii de mii de euro.

  Reply
 • 18 februarie 2014 at 22:49
  Permalink

  AM CITIT, SI ? VOI , DOMNILOR, SPUNETI CA SUNTETI ZIARISTI PROFESIONISTI ? ESTE UN DRUM PUBLIC, O PARCARE NORMALA, ” I S-A RUPT APA “, ASTA-I STIRE ? X, Y , Z, A FACUT, A DRES, POATE VRETI SA SPUNETI DOMNUL X, DOMNUL Y , DOMNUL Z, NU STRICA PUTINA EDUCATIE ,STIREA ADEVARATA ESTE ACEEA IN CARE SPUNE-TI OAMENILOR DE CE NU I-AU MAI VAZUT IN MIJLOCUL LOR PE “MARII ” PARLAMENTARI DE DAMBOVITA, DOMNII PARGARU SI STANESCU, AM FOST BUNI LA ALEGERI ,NU ?INTREBA-TII ,CE REALIZARI AU AVUT ?CU CE AU AJUTAT ORASUL ACESTA ?CU ASTA TREBUIE SA VA OCUPATI, NU CU STIRI DE DOI BANI…..VAX ALBINA, A PARCAT OMUL MASINA …VA ROADE CA NU ATI PARCAT-O VOI ?…GELOSILOR !!!…AVEM NEVOIE DE INFORMATII MAI IMPORTANTE, DEMNE DE ADEVARATI ZIARISTI, NU DE GENUL CELOR “PE SURSE “, SI DACA ACELE INFORMATII PE SURSE NU AU FOST REALE ?SA VA VAD… POT SA SPUN SI EU CA IN TINERETE AM FOST
  IN ALT ORAS, LA COTUL DONULUI SI M-AM DISTRAT DE MINUNE….SI ? O LUATI DE BUNE ?

  Reply
 • 18 februarie 2014 at 17:24
  Permalink

  Management profesionist? Cred ca glumesti, Traiane!!!! :)))) In afara de faptul ca avem un pret extrem de ridicat al apei spre diferenta de alte orase din tara, mai sunt si nesimtiti cei care conduc Compania de Apa. Ar trebui sa verificati cum sunt umflate facturile cu pierderi inexistente. Nimeni nu plateste exact cat ar trebui, intotdeauna se adauga metri cubi in plus pe factura. Asta e management? Cand se sparge o teava pe scara sau pe strada platim noi, pentru ca, cica, sunt tevile noastre. Pai daca sunt tevile noastre, pai atunci sa ne plateasca chirie pentru ca distribuie prin ele produsul lor (apa). Este ca si cum eu ar trebui sa platesc mai mult la factura de net ca a avut provider-ul o problema tehnica care a necesitat cheltuieli.

  Reply
 • 18 februarie 2014 at 11:02
  Permalink

  Este o dezinformare grosolana din partea unor ziaristi care ar trebui intai sa verifice informatia si deabia dupa ce o verifica sa o publice. Domnul director Ponoraca sta exact in blocul de vis-a- vis de restauratul respectiv, iar daca ar fi trecut in fiecare seara prin zona ar fi vazut ca masina este parcata in zona respectiva de mult timp.
  Iar domnul director are in contractul de mandat, cum au avut si directorii dinaintea lui, ca de altfel si alti directori din alte societati si directii din primarie, cheltuielile legate de autoturism (adica deplasarea de acasa la serviciu, deplasarile in interes de serviciu, etc) sa fie asigurate de societate.
  Asa ca tind sa cred ca acest articol este facut la comanda politica pentru discreditarea domnului Ponoraca, care a dovedit public ca se poate face un management profesionist si la Compania de Apa.

  Reply
  • 18 februarie 2014 at 18:08
   Permalink

   Daca e masina de serviciu, se foloseste numai IN INTERES DE SERVICIU, sau i s-a spart conducta acasa? Sa ne intelegem: nu avea ce cauta cu masina de serviciu ACASA. Ca nu de aia platesc eu milioane la apa ca sa se plimbe domnii cu masinile pe care au fost ” obligati” sa le ia

 • 18 februarie 2014 at 9:47
  Permalink

  daca toata lumea care lucreaza in institutii pleaca cu masina acasa de ce mai sunt foi de deplasare .cheltuim banii aiurea si pretul la apa este fantastic.snu le ajunge salariul trebuie sa nebeficieye de tot ce se poate de la apa dehhh nu sunt banii lor ci platesc prostii apa ca sa se plimbe domnii sefi.

  Reply
 • 18 februarie 2014 at 8:57
  Permalink

  Probabil ca dvs. va credeti ziaristi profesionisti, dar constat cu surprindere cum incercati sa dezimformati grosolan cititorii. Mai informati-va,si o sa constatati ca d-ul Ponorica locuieste vis-a-avis de respectivul restaurant, ca acolo isi parcheaza masina zi de zi. Probabil o sa mai faca o conferinta de presa sa va mai lamureasca, inca o data cum sta treaba cu GPS-ul … mai bine i-ati lasa in pace, isi fac treaba bine, cu eficienta!

  Reply
  • 18 februarie 2014 at 11:01
   Permalink

   Dar noi, cititorii deziNformați, când plătim factura la apă, chiar trebuie să-i plătim și factura la benzină domului în cauză? Nu poate să meargă și el 2 pași până acasă? Că vorba aia, nu e mult de colo până colo… Sau dacă vrea neapărat cu mașina, nu poate s-o facă cu cea proprietate? Măcar tot e bine că nu stă și la Timișoara, atunci ar fi trebuit să curgă petrol în loc de apă prin conducte…

 • 18 februarie 2014 at 8:38
  Permalink

  de aprope 1 an circula cu masina pe banii nostri.pana acum nu a vazut nimeni.toti sunt orbi,surzi.domnul acesta face naveta si la tara la dansul cu masina de la apa.ce mai conteaza putina benzina pe langa veniturile de milioane pe care si le au dat ca salarii si prime.saracii….de aceea au vrut putere la apa.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro