În cazul în care preşedintele CJD va fi dat jos, PNL Dâmboviţa vrea şefia Consiliului

Disensiunile care au apărut în interiorul PSD Dâmboviţa şi lupta pe putere de la CJD i-au dat aripi preşedintelui PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, care a pus ochii pe postul de preşedinte al forului administrativ judeţean! Acesta a declarat, la o recentă conferinţă de presă, că PNL Dâmboviţa nu doreşte un post de vicepreşedinte, în cazul în care se va ajunge la alegerea unei noi echipe de conducere la CJD, ci îşi va desemna un candidat propriu pentru funcţia de preşedinte al  forului administrativ judeţean.

Vizăm postul de preşedinte al CJD, dacă va fi cazul, dacă actualul preşedinte al CJD va fi destituit şi se vor face alegeri. Deci vizăm postul de preşedinte, nu ne interesează niciun post de vicepreşedinte, pentru că un preşedinte PSD-ist, de regulă, dă vicepreşedintelui atribuţiuni… să ascute creioane. Este adevărat că nu suntem siguri că vom şi obţine acest lucru, pentru că asta ar însemna să fim votaţi şi de unii dintre consilierii PSD. Aşa că nu suntem siguri de acest lucru, dacă se va ajunge acolo, pentru că deocamdată… nici vorbă de aşa ceva. Am văzut că d-ul preşedinte Comănescu este în funcţie, ia decizii…”, a declarat preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran.

Referitor la profilul viitorului candidat liberal la şefia CJD, Virgil Guran a ţinut să sublinieze că acesta va fi unul dintre consilierii judeţeni cu experienţă. „Încă nu am discutat acest lucru. Conform statutului nostru, Biroul Naţional stabileşte candidatul pentru funcţia de preşedinte al CJD, dar în prealabil voi avea o discuţie cu toţi colegii mei din conducere şi vom vedea cine ar putea să fie desemnat candidat, dar, repet, deocamdată e prematur să vorbim”, a punctat preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran.


Regata Valeriana
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gurmand + Raiman

#Citeste si:


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro