Şi USL iubeşte baschetul târgoviştean! Încă 7 miliarde, din fondul de rezervă, pentru CSM

 

Au ţipat ce au ţipat cei de la USL contra contabilei de la CSM Târgovişte, care nu ştia să le spună unde şi cum au fost cheltuiţi banii clubului şi iată că, în final, i-au dat încă 7 miliarde de lei vechi, din fondul de rezervă al CLM. Ori s-au lămurit că baschetul în liga mare se ţine cu bani mulţi, ori i-a convins contabila că banii au fost cheltuiţi eficient. Clubul primise inţital prin bugetul local 45 de miliarde, din care se pare că 41 au fost cheltuiţi. Rectificarea pe plus, pentru care a pledat astăzi chiar primarul Gabriel Boriga, s-a făcut în unanimitate (de la şedinţă a lipsit doar liberalul Lucian Enache), cu un singur amendament: s-a constituit încă o Comisie de analiză şi control pentru a se urmări unde merg banii. Rectificarea vine într-un moment în care echipa de baschet a CSM dispută finala campionatului naţional la Sala Sporturilor din Târgovişte, chiar în această seară.

Decizia este una halucinantă pentru opinia publică, după ce USL încearcă să demonstreze de 1 an de zile că CSM Târgovişte ar risipi banul public. Surse din cadrul CLM au precizat pentru Gazeta Dâmboviţei că în tabara PDL, unanimitatea i-a luat prin surprindere pe mulţi, pentru că se aşteptau ca hotărârea să fie respinsă, aşa cum a fost respinsă şi joia trecută.

La USL, pare şi mai grav: „Sunt presiuni fantastice să votăm ca cele 7 miliarde din fondul de rezervă al primăriei să ajungă la CSM. Cred că ne-am pierdut de tot simţul raţiunii, nu e normal ca toţi banii târgoviştenilor să-i dăm primarului Boriga la baschet”, preciza înainte de şedinţă, liderul grupului USL Cristian Stan, citat de Jurnal de Dâmboviţa.  Să fi cedat Stan presiunilor sau să-şi fi pierdut simţul raţiunii sau…

 Una peste alta: Hai CSM! Dacă spiritul sportiv i-a împăcat pe aleşi, vrem şi titlul, din nou, la Târgovişte!

P.S. Din păcate CSM a pierdut!

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro