HALUCINANT: Constructorul vrea să spargă asfaltul abia turnat în micro 6 din Târgovişte

      Delta ACM 93 în asociere cu  Verta Tel SRL, constructorii de pe PIDU A care cuprinde microraionul 6 al Târgoviștei, vor să spargă asfaltul abia turnat pe unul dintre sensurile de mers de pe Bulevardul Unirii. “Am intrat  în amănunte şi am avut o discuţie cu ei. Au zis (n.r constructorii) că nu şi-au dat seama, că trebuie făcute şi aşa mai departe. Este vorba de alimentarea cu apă. Şi-au dat seama că nu pot alimenta de pe acea parte. Este inadmisibil aşa ceva. E posibil ca lucrările să nu fi fost făcute în ordinea în care trebuia.” a explicat pentru Gazeta Dâmboviţei, primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.

     Cu alte cuvinte, constructorul s-a prins că acum nu poate duce apa de pe o parte, decât, cine ştie, poate printr-un sistem Wi-Fi şi că a executat lucrările haotic.

       Ordinul de începere a lucrărilor pe Proiectul Integrat de Dezvoltare Urbană Zona A care cuprinde microraionul 6 , a fost semnat în martie anul trecut. Zona în care se lucrează este delimitată între Bulevardul Unirii şi Strada Tudor Vladimirescu, respectiv Şoseaua Găeşti şi ieşirea către Câmpulung.Valoarea totală a proiectului este de 47 de milioane de lei  cu care ar trebui  reabilitate drumurile şi spaţiile publice, reţele de iluminat şi fibră optică şi reţele de apă şi canalizare. O schimbare majoră ar fi în cazul arterelor Bulevardul Unirii, I.C. Brătianu şi Tudor Vladimirescu, care vor avea 2 benzi pe sens, reale, prin restrângerea trotuarelor şi desfiinţarea locurilor de parcare.  Conform mangerului de proiect, Gabriel Cioacă,  în iunie 2014, gradul de realizare a proiectului era de 5,15%, iar în acest moment gradul de implementare este la 35%, cu finalizare în august 2015. După cum merg lucrurile, însă….

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 10 ganduri despre “HALUCINANT: Constructorul vrea să spargă asfaltul abia turnat în micro 6 din Târgovişte

 • 23 martie 2015 at 19:03
  Permalink

  bai, fraierilor nu constructorul este de vina, deoarece, el executa dupa un proiect lucrarea,ci de vina sunt proiectantul si COMPANIA DE APA,care nu au sesizat problemele la timp si nu s-au sincronizat ,deoarece serviciul la stat este de,, stat degeaba”

  Reply
 • 20 martie 2015 at 13:13
  Permalink

  Vad ca-l si gasirati vinovat pe primarul interimar Stan. Dar ce vina are el, ca doar vedem ca se misca pe santiere si-ncepe sa sparga bube pline de puroi, bine ascunse pan-acum ? Eu cred ca pe nenea Boriga, primarul baschetbalist, ar trebui sa-l intrebam putin de sanatate, caci el si gasca lui de super-competenti si cinstiti au permis sa se petreaca toate mizeriile astea. Si pe acest ciocanar manager de proiect, care doar pentru ca se numeste asa ia banii cu basculanta.
  Oricum, Targoviste a ajuns un oras de rahat, ne stiu toti ce ne poate pielea.

  Reply
 • 20 martie 2015 at 12:06
  Permalink

  Oare toti acesti retardati vor incapea in puscarii? Sau macar la balamuc!.
  Alo DNA se aude?

  Reply
 • 20 martie 2015 at 9:17
  Permalink

  Domnule, astia (numiti constructori) trebuiesc lichidati! Ce s-ar intampla ca din alde deastia ar construi un baraj pe Olt? Dezastru! Dupa ce ca lucrarile se intarzie atat mai vin si cu spargerea a ceea ce bruma au facut pana acum pt.ca ,,a uitat Dorel patentul in pamant fixat pe teava de apa care trebuia montata”. Este de plans! Romania te iubesc!
  Domnilor,trebuie sa luam masuri noi populatia caci nu are cine altcineva! Domnule Primar cred ca ar trebui sa ii puneti sa rame precum cartita pe sub pamant pt.a rezolva problema cu teava! De ce nu expulzati pe Cioaca asta mare manager de proiect d-le Primar?Unde a fost Compania de Apa ca si viitor administrator de retele sa poata atrage atentia?Astia nu colaboreaza cu nimeni?

  Reply
 • 20 martie 2015 at 9:14
  Permalink

  Nu cred ca trebuie sa ajungem la pedeapsa cu moartea, o bataie sora cu moartea ar merita si prostanacul asta de Cioaca si inlocuitorul de primar, Cristian Stan, acest agramat care are drept semn electoral degetul puscariasului DD! Amandoi ar trebui sa stea cu cate un picior si o mana in gips cateva luni la spitalul din Titu pe care il inchisese gainarul de Florin Popescu. Amaratii aia de sarahori se bucura si ei de cteva luni de salariu. Principalul vinovat este cel care a proiectat acest plan(probabil vreo firma de garsoniera), cel care a aprobat – acest Cioaca, nimeni altul decat imbuibatul cu bani de la pdl pentru asistente juridice inexistente si bineinteles inlocuitorul de primar, ciocoiul Stan Cristian! Pacat ca nu mai sun locuri prin puscarii, dar in locul unuia care sta la bulau pentru un furt de produse alimentare dintr-un magazin, ar merita sa stea alde Cioaca, Stan si altii! Nu Stan Ion, securistul de Alimentara, el de bine de rau va sta la mititica vreo doi ani, desi merita vreo zece la cate rele a adus dambovitenilor!

  Reply
 • 20 martie 2015 at 5:37
  Permalink

  🙂 cum mama proştilor e mereu gravidă, iaca a mai fătat un dorel… 😀 )))
  problema e cine plăteşte? 🙁

  Reply
 • 19 martie 2015 at 22:30
  Permalink

  cand spun eu ca trebuie reinstituita legea ,, PEDEAPSA CU MOARTEA,, uite ca se justifica ,,, si pedepsiti unu sau doi in piata publica si apoi sa vedeti macar o perioada , ce disciplina , si alta data din nou cativa si uite asa pana devenim si noi un popor ,, ELVETIAN ,,

  Reply
 • 19 martie 2015 at 22:02
  Permalink

  …iar acest Cioacă, ce să mai vorbim – “manager de proiect”.
  Hai, dom’le, să fim serioși, ăsta e tăticul hahalelelor !

  Reply
 • 19 martie 2015 at 21:57
  Permalink

  Văd că-i numiți, în mod exagerat și eronat, “constructori”. Ăștia nu-s constructori, sunt niște hahalere puse pe jecmănit fraierii.
  De ce nu luați exemplul lui Țepeș, domnule primar ?

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro