GURA OCNIŢEI: Toaletă de aproape 2 miliarde, la Şcoala Adânca

Toaletă „poleită cu aur” la Şcoala Adânca din localitatea Gura Ocniţei. Primăria localităţii a plătit într-o prima fază 176 000 de lei pentru acest obiectiv, conform Curţii de Conturi care a stabilit că o parte din sumă a fost plătit cu nerespectare prevederilor legale. Se pare, însă, că toaleta cu pricina a costat mai mult, fondurile fiind suplimentate. Şi la alte obiective din localitate plouă cu bani.


S-au făcut toalete la școală care au costat foarte mult. Spre exemplu, la Adânca s-a făcut toaletă care a costat 40.000 de euro și nu i-au ajuns banii. A mai suplimentat în consiliul local. La Săcuieni, 52.000 de euro. Tot toaletă la școală, la Adânca, la grădiniță, încăperea în care s-au montat cele necesare, 25.000 euro. Căminul cultural, doar reparații, 9 miliarde la Gura Ocniței. La Adânca, 7 miliarde, a declarat într-o conferinţă de presă candidatul UNPR la primăria localităţii, Gheorghe Lambă.

WC gura ocnitei


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca