GĂEŞTI: Bilanţ la final de an! Ce a reuşit administraţia locală în 2016

Bilanţ pozitiv,la final de an, pentru administraţia locală din oraşul Găeşti. Primarul Gheorghe Grigore a prezentat pe pagina sa de facebook toate proiectele finalizate de primărie în anul care tocmai se încheie. Edilul a mulţumit colegilor din primărie pentru sprijinul acordat, ar şi locuitorilor oraşului pentru sprijin.

„Dragi găeşteni, a sosit momentul bilanțului. Anul 2016 a lăsat pe harta oraşului nostru realizări incontestabile care l-au făcut mai frumos. Nimic n-ar fi fost posibil fără dumneavoastră. Vă mulţumesc pentru tot ajutorul dat şi pentru că îmi sunteţi aproape!

Realizari 2016:
– Reabilitare si modernizare a Colegiului Național ,,Vladimir Streinu”, proiect realizat pe fonduri europene și de la bugetul local.
– Sala de sport multifuncțională în incinta Liceului Tehnologic,,Dr. C. Angelescu”
– Acreditare spital orășenesc.
– Acreditare centru de zi pentru persoane vârstnice.
– Reabilitare și modernizare sediul Primăriei Orașului Găesti.
– Finalizare a 37 kilometri de canalizare –proiect realizat pe fonduri europene și 14 miliarde lei vechi contribuția bugetului local.
– Reabilitarea și modernizare Parc Clubul Copiilor.
– Reabilitarea străzii George Coşbuc și transformarea ei intr-un adevarat bulevard.
– Renovare magazie de alimente Grădinița ,,Inocenta”.
– Renovare Creșă Găești.
– Renovare Grădiniță Nr.3.
– Renovare Biblioteca ,,Aurel Iordache” Găești.
– Reabilitare Stadion Tineretului Găești, prin montare a 1000 scaune in tribune și darea in folosință a unei piste moderne de atletism.
– Dezinsecție eficientă realizată cu mijloace moderne, aviatice.
– Regenerare islazuri prin cosit, balotare și repartizarea baloților catre gospodăriile ce dețin animale.
– Toaletarea arborilor îmbătrâniți, evitând astfel căderile accidentale din timpul furtunilor.
– Înființarea serviciului de ecarisaj.

Am avut doua proiecte de modernizare și reabilitare strazi în valoare de 87 miliarde lei vechi fonduri guvernamentale. Astfel au fost asfaltate străzile: Nicolae Bălcescu, Trandafirilor, Viorele, Dumbravei. Libertății, Fundătura Şerban Cioculescu, Mihai Eminescu, George Coşbuc, Mihail Kogălniceanu, Triumfului, Potopului, Abatorului, Petre Bănescu, Fundătura Alexandrescu, Sportului, Profesor Stancu, Giurgiului, Progresului și Avram Iancu.
Din bugetul local au fost astfaltate următoarele străzi: Salcâmilor, Fundătura Câmpului, Fundătura Popa Șapcă, Fundătura Trandafirilor, Teilor, Fundătura Peco, Fundătura Nicolae Titulescu, crearea de noi locuri de parcare și alei in zona blocurilor. Tot din bugetul local s-au asfaltat toate intrările în oraș și trotuarele pe strazile: 13 Decembrie, 1 Decembrie, Nicolae Titulescu-spre CIA și Academician Şerban Cioculescu-zona obor, care au devenit adevărate porti de intrare în oraș.
Din fonduri proprii s-a introdus canalizare pe străzile: Progresului, Fundătura Alexandrescu, Petre Bănescu, Fundătura Peco, Fundătura Titulescu și Fundătura Popa Șapcă.
Nu mi-a fost ușor dar am avut alături o echipă puternică, formată din salariații Primăriei. Țin să mulțumesc domnului Viceprimar Untarescu Ion și consilierilor PNL: Dumitrescu Gabriel, Anghelescu Ion, Slăvilă Cătălin, Dincă Ioana, Stan Eugeniu, Tudor Radu, Şchiopu Ştefan și Petrache Mircea care mi-au susținut proiectele inițiate.

Vă doresc o zi frumoasă! Cu stimă, Primar Grigore Gheorghe”

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro