Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

Fratele administratorului Telor Invest și-a permis să jignească redacția după publicarea articolelor despre podul spre Aninoasa

Telor Invest pune pal în gropile din asfalt și pumnul în gura celor care critică. Printre aceștia și redacția noastră. Nu am putea spune că nu ne așteptam având în vedere că am semnalat încă de anul trecut problemele acestei societăți care a câștigat contractul de lucrări pentru Centura Ocolitoare a Municipiului Târgoviște. Ne onorează faptul că societatea, în nepăsarea ei față de târgovișteni, este deranjată de rândurile noastre. Diferența dintre Gazeta Dâmboviței și Telor Invest este că noi chiar vrem să se finalizeze proiectul, deși noi nu încasăm bani pentru asta.

În această dimineață, redacția a fost gratulată cu mai multe jigniri postate pe pagina noastră de facebook de către Dragoș Dinu, fratele administratorului societății Telor Invest, târgovișteanul Lucian Cătălin Dinu. Puteți citi mai jos mesajul acestuia:

Postarea a fost ștearsă, ulterior, chiar de cel care a scris-o. Cel mai probabil cineva l-a sfătuit să să-și vadă de ale lui, mai ales când minte.  Pentru că Dinu Dragoș, IT-ist la aceeași Telor Invest, minte (citind în cheia mesajului de mai sus – mănâncă c…) în ceea ce privește responsabilitatea societății. De fapt, îi putem aduce aminte că ieri la fața locului a fost o echipă condusă de domnul Milici, șef de echipă al Telor Invest. Iar astăzi, nu a mai călcat nimeni din rândul responsabililor. În plus, ca să parafrazăm: „Vedeți că vi se rup și alte plombe asfaltice, cu goana voastră după bani, se mai întâmplă!

15 martie 2018

 

„Reparatia” cu pal a podului spre Aninoasa.
15 martie 2018

Podul spre Aninoasa face parte din proiectul centurii ocolitoare a Municipiului Târgoviște. La acest moment lucrarea este atribuită unei asocieri de firme conduse de SC TELOR INVEST SRL  societate care a luat fiinţă în 2015, într-un sector din capitală, asociatul şi fondatorul  său  fiind George Oliviu Cătană.  Obiectul principal de activitate al firmei este „Lucrări de construcţie a drumurilor şi a cailor ferate“. La înfiinţare un anume Adrian Josan a administrat societatea. Josan a  fost director staţiei asfaltare al firmei Tehnologica Radion, câștigătorul anterior al lucrărilor la Centura Târgoviștei. Administrator al Telor este Cătălin Lucian Dinu din Târgovişte. George Oliviu Cătană a înfiinţat şi alte societăţi administrate de oameni din fosta Tehnologica, una fiind administrată tot de târgovişteanul Dinu.  Chiar de la înfiinţare Telor a obţinut contracte foarte bune pe bani publici, unele chiar cu CNADNR.

Vă spuneam în iunie 2017 că umbra Tehnologica Radion, câștigatoarea cu numărul doi a contractului de lucrări la Centura Târgoviște și totodată societatea cu numărul 2 care a abondonat proiectul, se întinde peste Telor Invest și peste proiect. Mâine vă vom arăta că peste Telor Invest se întinde și umbra CAST, prima câștigătoare a licitației, care a reziliat contractul.

VEZI și: TÂRGOVIŞTE: Peste lucrările la centură „se întinde umbra” defunctei Tehnologica Radion, sprijinită de o firmă siciliană implicată într-un scandal de mare corupţie

 

 

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media